Home Sport Sjajan ugođaj u rapskoj sportskoj dvorani na kup utakmici između MNK Split Tommy i MNK Rab

Sjajan ugođaj u rapskoj sportskoj dvorani na kup utakmici između MNK Split Tommy i MNK Rab

0
Sjajan ugođaj u rapskoj sportskoj dvorani na kup utakmici između MNK Split Tommy i MNK Rab

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

 

Kako je MNK Rab ušao među 16 najboljih malonogometnih  klubova u Hrvatskoj

Podsjetimo, na putu do osmine finala, odnosno do 16 najboljih malonogometnih klubova u Hrvatskoj, MNK Rab je stigao kroz regionalno natjecanje 2. HMNL – regija Sjever u kojoj je sudjelovalo 12 klubova, a o pobjedniku regionalnog natjecanja, tj. onoga tko ostvaruje ulazak u osminu finala, odlučivalo se na finalnoj utamkici regionalnog natjecanja u Bjelovaru gdje je MNK Rab nakon boljeg izvođenja penala (rezultat 2:2 u reguralnom dijelu utakmice) pobjedio domaći MNK Bjelovar.

Rab danas oglas

Utamica sa Split Tommyem bio je susret „Davida i Golijata“. Naime, MNK Split Tommy vođen španjolskim trenerom Acostom u svojim redovima, između ostalih, ima sedam reprezentativaca Hrvatske i jednog reprezentativca selekcije Slovenije i trenutno su u Hrvatskoj, ali i u europskim okvirima, jedna od boljih malonogometnih momčadi.

 

 

Utamica sa Split Tommyem bio je susret „Davida i Golijata“. Naime, MNK Split Tommy vođen španjolskim trenerom Acostom u svojim redovima, između ostalih, ima sedam reprezentativaca Hrvatske i jednog reprezentativca selekcije Slovenije i trenutno su u Hrvatskoj, ali i u europskim okvirima, jedna od boljih malonogometnih momčadi.

Do osme minute utakmice rezultat na semaforu bio je gotovo nevjerovatan budući je domaći sastav uz veliko zalaganje i srčanu igru, podržavan prepunim gledalištem, vodio rezultatom 1:0. Međutim u nastavku je prevagnula kvaliteta i iskustvo gostujuće ekupe koja je do poluvremena vodila rezultatom 6:1, da bi do kraja utakmice postigla još četiri zgoditka, te postavila konačan rezultat MNK Rab – Mnk Split Tommy 1:10.

Iako su pretrpjeli poraz, ekipi MNK Rab treba čestitati na odlično organiziranoj utakmici, te srčanoj, hrabroj i borbenoj igri igrača. Posebno se treba istaknuti i sudjelovanje djece DV „Pahuljica“ Rab i njihovih odgajateljica, koji su odradili sjajan posao u predstavljanu igraća prije početka utakmice.

 

 

 

Veteranska malonogometna uvertira između Rabljana i Konavljana

Uvertira utakmice MNK Rab i MNK Split Tommy bila je prijateljska utakmica između veterana MNK Rab i veterana udruge Torcida Konavle, koju su domaćini pobjedili rezultatom 3:2. Utakmica je prošla u prijateljskom ali natjecateljskom žaru, a više od samog rezulatata, bilo je važno uspostavljanje prijateljstva navedenih klubova koje će se dodatno produbiti odigravanjem uzvratne utakmice u Konavlima, koja je dogovorena tijekom 2018. godine. Podsjetimo da je za svoje Konavljane zaigrao i izbornik hrvatske malonogometne vrste Mato Stanković.

 

 

Okretanje proljetnom dijelu sezone

 

MNK Rab okreće se prvenstvenim obvezama jer ih već slijedeći vikend očekuje utakmica 1. kola proljetnog dijela sezone 2. HMNL-regija Sjever, kada u goste dolazi MNK Novi Marof.

 

 

Utakmice MNK Raba su definitivno postale najgledaniji sportski događaj na Rabu, kojega rado posjećuju kako djeca predškolske dobi, tako i oni starije životne dobi.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime