Home Sport NK RAB – NK RJEČINA 4:1 – Nogometaši NK RABA u proljetni dio prvenstva kreću s 2. mjesta 1. ŽL

NK RAB – NK RJEČINA 4:1 – Nogometaši NK RABA u proljetni dio prvenstva kreću s 2. mjesta 1. ŽL

0
NK RAB – NK RJEČINA 4:1 – Nogometaši NK RABA u proljetni dio prvenstva kreću s 2. mjesta 1. ŽL

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

 {gallery}NK RAB jesen{/gallery}

Iako je rezultatski počelo loše za domaći sastav, naime već u 3. minuti susreta Dario Valić pogodio je za vodstvo gostiju (0:1), nastavak prvog dijela utakmice protekao je u potpunoj dominaciji nogometaša NK Raba pa je s dva gola u mreži gostiju do poluvremena ostvaren i potpuni rezultatski preokret. Najprije je u 39. minuti domaća desetka Ivan Pičuljan poravnao na 1:1, da bi svega dvije minute kasnije, nakon sjajnog prodora i asistencije kapetana rapske momčadi Dejana Šotića, za vodstvo domaćina (2:1) zabio Nenad Buza – Vidas.

Rab danas oglas

Bolju i taktički zreliju igru Rabljani su pokazali i u drugom poluvremenu, u kojem su, unatoč igri protiv vjetra, još dva puta svladali gostujućeg golmana. Svoj drugi pogodak na ovoj utakmici za 3:1 postigao je Ivan Pičuljan u 66. minuti, dok ja na završnih 4:1, i potvrdu jako dobrog izdanja rapskih nogometaša, povisio Dejan Šotić.

 

NK RAB jesenski viceprvaci 1. Županijske lige

NK RAB je tako, odigravši ovu zaostalu utakmicu, zasluženom i uvjerljivom pobjedom od 4:1 zaključio jesenki dio prvenstva kao viceprvak 1. Županijske lige podjelivši s prikupljenih 19 bodova drugo mjesto s nogometašima NK DRAGE. Ispred njih na tablici nalazi se samo jesenski prvak NK RISNJAK koji ima 21 bod i utamicu manje.

 

Dvostruki strijelac – Ivan Pičuljan (NK RAB)

 

Podsjetimo, iduće nedjelje, 18. ožujka, starta proljetni dio prvenstva 1. Županijske lige u kojem NK RAB kao domaćin dočekuje NK ZAMET.

 

Juniori NK RABA na Rujevici slavili s visokih 8:1

Juniori NK RABA također su odigrali zaostalu utakmicu jesenskog dijela prvenstva s istim protivnikom i ostvarili još uvjerljiviju pobjedu (8:1). Utakmicu protiv juniora NK RJEČINE, susretljivošću HNK RIJEKE, odigrali su kao domaćini na pomoćnom igralištu na riječkoj Rujevici. 

Ovom visokom pobjedom nagovjestili su pomak prema gornjem dijelu prvenstvene ljestvice predvođeni novim trenerom Robertom Lupićem.

 

Strijelci:

  • NK RJEČINA: Petrović (8′),
  • NK RAB: Lovro Beg (10′), Luka Grce (36′, 60′), Roko Debelić (52′, 89′), Dominik Faflja (66′, 78′), Petar Dumičić (74′),

 

NK RAB (juniori)

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime