Home Sport MNK Otočac prvi – MNK Rab izvrstan treći s najmlađom ekipom na završnom kadetskom turniru

MNK Otočac prvi – MNK Rab izvrstan treći s najmlađom ekipom na završnom kadetskom turniru

0
MNK Otočac prvi – MNK Rab izvrstan treći s najmlađom ekipom na završnom kadetskom turniru

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

{gallery}Juniori NK Rab{/gallery} 

 

Rab danas oglas

Ovogodišnje natjecanje bilo je organizirano po turnirskom sistemu, dakle svaki klub je jedan put imao turnir u svojoj dvorani. Rab je bio domaćin posljednjem u nizu turnira kadetskih ekipa u ovoj natjecateljskoj godini u kojoj se natjecalo ukupno 5 ekipa i to: MNK Otočac, MNK Gorovo, MNK Albona Potpićan, MNK Kvarner i MNK Rab.

 

 

 

Rab se visokom pobjedom nad MNK Gorovom, te sa tri boda protiv MNK Albona Potpićan probio do trećeg mjesta ljestvice, što je za premijernu godinu odličan rezultat. Naime, MNK Rab je od ove natjecateljske godine po prvi puta imao kadetsku ekipu koja je po godinama igrača bila uvjerljivo najmlađa ekipa prvenstva. S toga je ovaj rezultat još i vrijedniji.

 

 

 

Na završnom turniru, kako to i inače biva, dodjeljuju se nagrade najboljima. Tako je u subotu pehar za fair play dobila ekipa MNK Raba, a nagradu je uručio povjerenik natjecanja mladeži 2. HMNL regija Zapad gospodin Vlade Romić.

 

 

Za najboljeg strijelca pehar je dobio igrač MNK Otočca Ivan Boban, kojemu je pehar uručio predsjednik MNK Raba gospodin Miljenko Holjar.

 

 

Prvo mjesto ove natjecateljske godine osvojila je ekipa MNK Otočca kojima je pehar i medalje uručio predstavnik Grada Raba gospodin Zvonko Puljar-Matić.

 

 

 

Ono što su kadeti MNK Raba prikazali u svojem premijernom nastupu u ovoj ligi daje nam za pravo da se u budućnosti možemo nadati odličnim rezultatima, posebice zbog toga što su to igrači koji su u ovoj kategoriji tek ulazna godišta te će zajedno nastupati više natjecateljskih godina. Ovom prilikom čestitamo dečkima i treneru Marku Macoliću na osvojenom trećem mjestu, te im želimo puno uspjeha u daljnjem radu.

 

I juniori MNK Raba izvrsni treći u ovoj natjecateljskoj godini

Također, MNK Rab je u ovoj natjecateljskoj godini u kategoriji juniori isto tako osvojio treće mjesto. Ove godine u natjecanju je sudjelovalo 6 ekipa i to: MNK Otočac, MNK Gorovo, MNK Albona Potpićan, MNK Kvarner, MNK Lošinj i MNK Rab.

Do zadnjeg kola bilo je neizvjesno budući da se MNK Rab borio za drugo mjesto, ali su u posljednjem kolu bodove izgubili na Lošinju koji je bio direktni konkurent za drugo mjesto. Iza juniora je još jedna dobra sezona, te igračima i trenerima Josipu Puljaru Matiću i Elvisu Grcu čestitamo na osvojenom trećem mjestu, te im želimo puno uspjeha u daljnjem radu.

 

Zanimljivo je napomenuti da je MNK Otočac i u kategoriji juniora osvojio prvo mjesto, što potvrđuje da ima kvalitetnu školu malog nogometa.

 

U mjesecu svibnju igra se završnica prvenstva Hrvatske u malom nogometu u kojem sudjeluje 8 najboljih ekipa kadeta i juniora iz cijele Hrvatske.

 

Ove godine regiju Zapad u obje kategorije predstavljati će MNK Otočac, a u budućnosti zasigurno možemo računati da će svoje mjesto u tom odabranom društvu izboriti i MNK Rab.

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime