Home Sport Nogometaši ŠSD KRISTOFOR Rab županijski viceprvaci!

Nogometaši ŠSD KRISTOFOR Rab županijski viceprvaci!

0
Nogometaši ŠSD KRISTOFOR Rab županijski viceprvaci!

Foto: RabDanas

{gallery}SSD Kristofor Rab{/gallery}

 

Rab danas oglas

Naime, u utorak 26. ožujka u dvorani Dinko Lukarić na Kozali održano je finalno natjecanje za 7. i 8. razrede u futsalu. Dvije najbolje ekipe Primorsko-goranske županije ŠSD KRISTOFOR Rab i ŠSD GALEB iz Lovrana te dvije najbolje ekipe grada Rijeke ŠSD ZAMET i ŠSD SRDOČI.

Naši su dečki u polufinalu izbacili ekipu ŠSD Zamet rezultatom 3:0. Strijelci su bili Nikola Macolić (2) i Ivano Španjol (1).

 

Nes(p)retna završnica finalne utakmice

Uslijedilo je odigravanje finalne utakmice u kojoj su se rapski nogometaši ŠSD KRISTOFORA sastali sa ŠSD GALEBOM iz Lovrana. Finale je bilo napeto i vrlo zanimljivo do samog kraja s velikim preokretom u samoj završnici susreta.

Naime, do dvije minute prije kraja Rabljani su vodili i kontrolirali susret rezultatom 2:1 uz nekoliko prilika za povećanje vodstva da bi onda u jednoj minuti nespretno primili dva zgoditka.

Petnaest sekundi prije kraja nakon šest akumuliranih prekršaja Lovranaca, nažalost Rabljani ne pogađaju kazneni udarac za izjednačenje i tako, na malo nesretan način gube finale kao i mogućnost da predstavljaju svoju školu i Primorsko-goransku županiju 9. travnja 2018. u Gospiću na međužupanijskom natjecanju.

 

Na kraju ipak veliki rezultat ŠSD KRISTFOR Rab

Bez obzira na poraz u finalu, ovo je još jedan veliki sportski rezultat za Osnovnu školu Ivana Rabljanina Rab te Nogometni klub RAB gdje djeca i treniraju u školi nogometa.

Vrijedi istaknuti i to da je ovo jedna od mnogih medalja u zadnjih nekoliko godina osvojenih za rapsku osnovnu školu:

  • 2013/14 drugo mjesto za 5. i 6.razrede
  • 2014/15 prvo mjesto u županiji i drugo mjesto u Hrvatskoj za 7. i 8. razrede
  • 2015/16 drugo mjesto za 7.i 8.razrede
  • 2015/16 četvrto mjesto za 5.i 6.razrede

 

Pod vodstvom trenerskog dvojca Marko Macolić i Robert Lupić kroz ovogodišnje natjecanje prošli su kapiten Nikola Macolić i Ivan Lukas Andreškić, Marin Macolić, Luka Šimičić, Adrian Kurelić, Andro Godinić, Andro Miš, Dominik Grgurić, Stipe Kordić, Andro Mlacović, Ivano Španjol.

 

Redakcijske čestitke mladima nogometašima i njihovim trenerima, kao i Školi i Klubu, a iz ŠSD KRISTOFORA posebno zahvaljuju na podršci kroz natjecanje prof. Tomislavu Badurini te ravnateljici OŠ Anamari Šarin.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime