Home Sport Unatoč igri “na jedan gol” juniori NK RABA jedva svladali NK OŠK OMIŠALJ rezultatom 3:2

Unatoč igri “na jedan gol” juniori NK RABA jedva svladali NK OŠK OMIŠALJ rezultatom 3:2

0
Unatoč igri “na jedan gol” juniori NK RABA jedva svladali NK OŠK OMIŠALJ rezultatom 3:2

Foto: Foto: Ivica Hodak

 

Uz dogovor klubova, juniori NK RABA, koji su u svojoj ekipi imali tri vratara, u “Fair Play “ igri ustupli su jednoga gostima pa se utakmica odigrala u omjeru igrača 11 prema 9 .

Rab danas oglas

 

 

Unatoč pobjedi Rabljana, posebno kritičan prema prikazanoj igri bio je trener domaćina Robert Lupić koji je utakmicu ocijenio vrlo lošom s puno nepovezanih dodavanja, odnosno “silovanja“ lopte u napadu.  – Sa jednako tako lošim pristupom u našoj igri moglo se dogoditi da gosti odnesu bodove sa Raba, kazao je Lupić.

Ipak to se nije dogodilo te su naši juniori postigli tri zgoditka, jedan više od gostiju, a strijelci su za Rabljane bili: Niko Šanić, Lovro Beg te u posljednjim trenucima susreta Roko Debelić, a pozitivno je i to što su Rabljani nastupili sa 17 igrača u sastavu: Jakov Guščić, Petar Dumičić, Lovro Beg, Andrej Arsić, Kristofor Kurelić, Josip Vulelija, Ivan Vulelija, Niko Šanić, Antonio Guščić, Nik Lekaj, Roko Debelić, Nikola Jančec, Dominik Faflja, Josip Vidas, Leonardo Štokalo, Marko Ribarić i Dean Pičuljan.

Nakon ovakve utakmice sigurno nismo zadovoljni, ali popraviti ćemo ono što trebamo popraviti, zaključio je trener Lupić .

 

Stariji i mlađi pionira NK RABA bolji od NK KLANE

U poslijepodnevnim terminima pobijede su ostvarile i obje ekipe pionira NK RABA. Stariji pioniri NK RABA koje trenira trener Marko Macolić pobijedili su starije pionire NK KLANE  s visokih 9:0, dok su mlađi pioniri NK RABA predvođeni trenerom Tomislavom Ivićem u svojoj kategoriji nadigrali istoimenog protivnika rezultatom 4:2

 

 Ekipa mlađih pionira NK RABA s trenerom Tomislavom Ivićem

 

Seniori danas gostuju u Munama u okrnjenom sastavu

Nakon odgođene derbi utakmice protiv vodećeg na ljestvici 1. ŽNL, NK RISNJAKA, seniorski sastav NK RABA danas u 16:30h, u sklopu 15. lola 1. ŽNL (4. proljetno kolo), igra utakmicu na gostujećem terenu protiv NK MUNA.

Rabljani će na teren u Munama izaći u podosta okrnjenom sasatavu. Naime, zbog kartona nedostaju Nenad Buza-Vidas i Dragan Vučetić, a zbog zdravstvenih problema nedostaje kapiten Dejan Šotić. Ipak bit će to dobra prilika mladim snagama iz juniorskog pogona da se dokažu.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime