Home Sport Neriješeno, poraz i pobjeda u srazu juniora, mlađih i starijih pionira NKA RABA s gostima iz riječkog STAROG GRADA

Neriješeno, poraz i pobjeda u srazu juniora, mlađih i starijih pionira NKA RABA s gostima iz riječkog STAROG GRADA

0
Neriješeno, poraz i pobjeda u srazu juniora, mlađih i starijih pionira NKA RABA s gostima iz riječkog STAROG GRADA

Foto: RabDanas

 

Juniori: NK RAB – NK STARI GRAD 3:3

U prvoj utakmici dana, točno u podne, susrele su se juniorske selekcije. Po vrućem vremenu te tvrdom i lošem terenu juniori su podijeli bodove 3:3.

Rab danas oglas

Bila je to dinamična utakmica s puno prilika sa obje strane. Gosti su uglavnom napadali dugim loptama na najboljeg strijelca lige Duju Zrilća koji je dvaput uspio pobjeći obrani domaćina.

Veseli podatak da u zadnje vrijeme juniori NK RABA na klupi imaju 5-6 zamjenskih igrača koji mogu dostojno zamjeniti igrače koji počinju utakmicu od prve minute.

Prvi i drugi zgoditak za Rabljane postignuti su glavom, a strijelci su bili Lovro Beg i Antonio Guščić. Zadnji, ali ne manje važan zgoditak, postigao je iz dosuđenog kaznenog udarca Niko Šanić.

Ekipa juniora NK RABA pod vodstvom trenera Roberta Lupića imala je još desetak izrazitih prilika za gol, ali rezultat je ostao neriješen.

 

Sudili savezni suci

Treba također spomenuti i to da smo danas na Blatu gledali savezne suce (2. liga seniori i 1. omladinska HNL) što je rijetkost na utakmicama ovog ranga natjecanja.

 

Teža povreda Kristofora Kurelića

Dogodila se, na žalost, i jedna nesretna povreda, kod trećeg zgoditka gostiju Kristofor Kurelić je u sudaru s vratarom Guščićem krivo doskočio te je slomio desnu ruku, želimo mu brzi oporavak uz poruku drži se Kure!

 

Mlađi pioniri: NK RAB – NK STARI GRAD 0:4

Drugi su na teren stupili mlađi pioniri trenera Tomislava Ivića te njegovog pomoćnika Dragana Vučetića.

U početnom ispitivanju snaga bilo je nekoliko prilika s obje strane. Kasnije je došla do izražaja fizička snaga gostiju gdje su postigli četiri (1. autogol) zgoditka i uzeli sva tri boda u Rijeku.

Pokazan je i jedan crveni karton gostujućem vrataru kad je nepropisno zaustavio brzonogog Duja Kasala u izglednoj poziciji za pogodak.

Veseli što većina današnjih mlađih pionira ostaje na okupu i sljedeću sezonu.

 

Stariji pioniri: NK RAB – NK STARI GRAD 9:1

Zadnji su na igralište Blato izašli igrači Marka Macolića odnosno stariji pioniri.

Kandidati za osvajanje titule prvaka u prvoj omladinskoj ligi danas su napunili mrežu fenjeraša iz Rijeke. Redom su se upisivali u strijelce ; Marin Macolić (3) , Nikola Macolić (1), Adrian Kurelić (1) , Stipe Kordić (2), Niko Španjol (1) te Luka Šimičić (1).

 

Sljedeći vikend mlađi i stariji pioniri gostuju kod NK KRKA, a juniori također igraju u gostima kod NK CRIKVENICE.

 

Stanje na ljestvicama

Stariji pioniri NK RABA nalaze se na trećem mjestu ljestvice, mlađi pioniri su četvrti, a juniori su trenutno na šestom mjestu tablice.

 

U nedjelju 29. travnja mlađi Morčići (igrači rođeni 2008. g ) nastupaju na turniru “1. GOL” u gradu Bakru.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime