Home Sport Stariji pioniri NK RABA zasjeli na 2. mjesto ljestvice 1. Omladinske lige

Stariji pioniri NK RABA zasjeli na 2. mjesto ljestvice 1. Omladinske lige

0
Stariji pioniri NK RABA zasjeli na 2. mjesto ljestvice 1. Omladinske lige

Foto: Izvor: NK Rab

 {gallery}Pioniri NK Rab NK Krk{/gallery}

 

Mlađi pioniri NK KRK – NK RAB 5:0 (4:0)

Rab danas oglas

Utakmica u kojoj je domaćin zasluženo pobijedio. Nažalost bio je to dan kada je igra bila ispod nivoa prijašnjih utakmica mlađih pionira NK RABA.

 

Stariji pioniri NK KRK – NK RAB 0:3 (0:1)

  • Strijelci: Nikola MACOLIĆ (2) i Stipe KORDIĆ (1)

 

U odnosu na rapskomigralište Blato, kojega igrači zbog njegovog stanja još zovu i “Grbavica”, danas su pioniri nastupili na travnatom i ravnom terenu gdje je bilo “gušt” igrati. Uz takve uvjete vidjeli smo dobru igru obiju ekipa. 

 

Prvih 15-ak minuta Rabljani suzabilježili dvije neiskorištene prilike Nike Španjola uz laganu inicijativu domaćina koji je igrom od noge do noge pokušao iznenaditi rapskog vratara. Pri samom kraju poluvremena Rabljani ipak uspjevaju povesti iz kornera kada je kapiten Nikola Macolić pogodio glavom. Početkom drugog poluvremena domaćin je imao nekoliko prilika, a lijepom obranom iskazao se i vratar Vidas.

 

U pravo vrijeme, na 20 minuta prije kraja utakmice, drugi zgoditak postigao je Nikola Macolić, da bi pet minuta nakon toga Stipe Kordić stavio točku na “i” trećim zgoditkom za Rabljane. Bilo je u nastavku još nekoliko prilika za promjenu rezultata, ali to se ipak nije dogodilo.

 

Stariji pioniri NK RABA odlučivat će o prvaku lige 

Ovom pobjedom stariji pioniri NK RABA digli su se na drugo mjesto ljestvice, pa će u zadnjih nekoliko kola odlučivati o prvaku lige u derbi utakmicama s “LOŠINJOM” u gostima te “NAPRIJEDOM” iz Hreljina na svojem terenu.

 

Dok su stariji pioniri požurili na trajekt, mlađi pioniri NK RABA ručali su na stadionu NK KRKA poslije svoje utakmice na poziv predsjednika nogometnog saveza primorsko goranske županije gospodina Damira Miškovića.

 

Što nas čeka idućeg vikenda?

Idućeg vikenda Rabljanima u goste dolazi NK CRIKVENICA, a juniori će s istoimenim protivnikom igrati zaostalu utakmicu u srijedu 9.5.2018. u 18:00 sati, te redovno kolo u subotu sa NK OMLADINCEM iz Vrata (Općina Fužine).

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime