Home Sport Zaostala utakmica: Juniori NK RABA u gostima preokrenuli rezultat i pobijedili NK CRIKVENICU rezultatom 2:3

Zaostala utakmica: Juniori NK RABA u gostima preokrenuli rezultat i pobijedili NK CRIKVENICU rezultatom 2:3

0
Zaostala utakmica: Juniori NK RABA u gostima preokrenuli rezultat i pobijedili NK CRIKVENICU rezultatom 2:3

Foto: RabDanas

 {gallery}Juniori NK RAB NK CRIKV{/gallery}

 

Rab danas oglas

Kako nam je kazao trener Robert Lupić, prvenstveno zbog neurednog dolaska na treninge te zauzetosti nekoliko igrača zbog nastave i fakulteta, u srijedu su ekipi juniora pridodana dva kadeta NK Raba, Nikola Macolić i Niko Španjol.

 

“U momčadi juniora najveći problem je što se na školovanju van otoka nalazi deset igrača koji nažalost nigdje ne treniraju te im je svaka utakmica uz trening i natjecateljska, a igrači koji su na otoku neuredno treniranju zbog raznih razloga. Unatoč manjkavom odazivu trenažnom procesu, rezultat utakmica u proljetnom dijelu prvenstva je odličan, u šest odigranih utakmica imamo četiri pobjede te dva neodlučena rezultata”, kazao je Lupić.

 

Na vrlo dobrom terenu u Crikvenici prvo poluvrijeme pripalo je zasluženo domaćinu sa samo dva zgoditka u mreži vratara Jakova Guščića. Drugi dio pripao je gostima koji su postigli tri zgoditka, preokrenuli rezultat te uzeli sva tri boda na Rab.

 

Treba kazati i to da je domaćin igrao sa samo jedanaest igrača, te da su drugo poluvrijeme potpuno pali u igri, dozvolivši Rabljanima da zavladaju terenom.

 

  • Za juniore NK RABA nastupili su: Jakov Guščić, Antonio Guščić, Lovro Beg, Andrej Arsić, Ivan Vulelija, Leon Dumenčić, Niko Šanić, Petar Dumičić, Nikola Macolić, Niko Španjol, Nik Lekaj, Josip Vidas, Josip Vulelija, Marko Ribarić i Marin Dedić.
  • Strijelci za NK RAB: Niko ŠANIĆ (1) i Leon DUMENČIĆ (2)

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime