logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Petak, 18 Svibanj 2018 13:28

Krenule ovogodišnje prijave za volontiranje na jubilarnom 10. RAPSKOM TRIATLONU!

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Dragi naši najbolji volonteri na svijetu, krenule su ovogodišnje prijave za volontiranje na sada već 10. RAPSKOM TRIATLONU!

 

Kao i uvijek prilika je to volonterima da uz koristan rad provedu zanimljiv dan uz dobru zabavu, da steknu nove prijatelje i, naravno, da dobiju nove majice za uspomenu!

 

Triatlon će se održati u nedjelju 3. lipnja 2018., a angažman volontera trajat će od 11:00 sati kada je okupljanje u dvorištu hotela Padove, pa sve do 18h nakon završetka tradicionalne večere.

 

Budite i ove godine najbolji volonteri na svijetu i prijavite se za volontiranje

 

KAKO?

PUNOLJETNI - pošaljite u fb poruci Kristini Ribarić svoje ime i prezime i broj moba (da vas možemo kontaktirati), te osobu s kojom biste bili u paru ili to isto učinite na mail udruge Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

MALOLJETNI - dođite u ured socijalnog pedagoga u osnovnu školu (kod Kristine Ribarić) i pokupite obrazac za pristanak roditelja. Kristina je ovaj tjedan u školi četvrtak i petak 8-14:15h, a sljedeći tjedan ponedjeljak i utorak 13-19h.

 

  • Rok za prijave ističe u srijedu, 23.5.2018.
  • Rok za vraćanje ispunjenih roditeljskih suglasnosti za maloljetne je utorak, 29.5.2018, od 13 do 18h u uredu socijalnog pedagoga, nakon čega ćete dobiti detaljne informacije o svojim pozicijama i zadacima!

 

Uglavnom, na točkama će biti po 2 osobe pa možete i sami (ako želite) naći svog para i tako se zajednički prijaviti. Ostale želje, naravno, nastojat ćemo uvažiti.

Kao i svake godine za vas su organizatori pripremili nagrade - ovoga puta majice i klopu - lunch paket za radni dio dana i "ručkovečeru" u 17h sa svim natjecateljima.

 

Vidimo se :)!

 

PS obavezno se namazite kremom za sunce i uzmite pokrivalo za glavu:)

Pročitano 1466 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

seakayakcroatia