logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Srijeda, 06 Lipanj 2018 12:52

Na "Blatu" odigran završni turnir Škole nogometa NK Raba

Napisao/la Robert Lupić
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)
Na "Blatu" odigran završni turnir Škole nogometa NK Raba Foto: NK Rab i Ivica Hodak

Vidjevši u petak na završnom turniru silnu energiju i vještinu malenih rapskih polaznika Škole nogometa koja već dulji niz godina djeluje pod okriljem Nogometnog kluba RAB, potpuno smo uvjereni da nema straha za budućnost rapskog nogometa.

 

Naime, Škola nogometa NK Raba trenira dvije skupine nogometaša. Prvu skupinu čine učenici 1. i 2. razreda, a drugu 3. i 4. razreda osnovne škole.

 

Ove školske godine u Školu nogometa bilo je učlanjeno 50-ak dječaka koji su redovito trenirali 3 puta u tjednu u jutarnjoj i popodnevnoj smjeni tijekom zimskih mjeseci. Treninzi se održavaju u dvorani, a s ljepšim vremenom prešlo se na rapsko nogometno igralište "Blato". Ove godine djeca su trenirala pod nadzorom četvorice trenera; Marka Macolića, Dejana Šotića, Brune Ivića i Dragana Vučetića.

 

Kao što smo već spomenuli, u petak 1. lipnja održan je završni turnir na kojem je sudjelovalo 43 polaznika koji su se natjecali u svojim dobnim kategorijama. Nakon odigranog turnira proglašeni su pobjednici uz svečanu podjelu pehara i medalja svim članovima Škole nogometa. Sportsko druženje nastavljeno je uz pizzu i sokove za sve polaznike.

 

Nogometni klub Rab i ovim putem zahvaljuje svim roditeljima, a posebno djeci koja su više nego ozbiljno trenirala tijekom cijele godine.

 

U ljetnim mjesecima Škola nogometa ne djeluje zbog radnih obveza trenera, tako da nova sezona starta nakon ljetne pauze, početkom listopada, a završava krajem svibnja. Do ponovnog susreta na jesen, sportski pozdrav svima!

 

  • Uprava i treneri NK Rab
Pročitano 3738 puta

seakayakcroatia