logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Ponedjeljak, 02 Srpanj 2018 23:41

Završila 6. Futsal akademija „Loparski tići“

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)
Završila 6. Futsal akademija „Loparski tići“ Foto: Hrvoje Hodak

Futsal aklademija „Loparski tići“ već šestu godinu zaredom na malonogometnom terenu loparskog ZRC-a, na umjetnoj travi, okuplja polaznike od vrtićkog uzrasta do završnih razreda osnovne škole.

 

Ovaj hvalevrijedan projekt realiziran je kroz suradnju Općine Lopar, Društva sportske rekreacije Lopar i Malonogometnog kluba TT iz Rijeke.

Pod vodstvom predsjednika MNK TT i voditelja akademije gospodina Tihomira Tomića, te dvojice licenciranih futsal trenera Damira Lasera i Miljenka Rukavine, kroz akademiju je krajem lipnja uspješno prošlo 46 polaznika s čitavog otoka Raba, među kojima su se po prvi puta našle i dvije djevojčice.

Treninzi su se odvijali svakodnevno, u jutarnjem i večernjem terminu, a radilo se na tehnici, agilnosti, fleksibilnosti i svim ostalim elementima vezanima uz koordinaciju i nogometnu igru.

 

 

Pored odrađivanja zahtjevnih treninga, polaznici su, uz potporu lokalnih gospodarstvenika, mogli uživati i u izletu katamaranom "Grga" do otočića sv. Grgura i Golog otoka, a po završetku ovog lijepog sportskog druženja zamjenik načelnika Općine Lopar Dominik Paparić i predsjednik Općinskog vijeća Lopara Dino Ivanić, svima su uručili medalje za uspješno odrađenu akademiju.

Pročitano 4634 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

seakayakcroatia