Home Sport U posljednjoj ovogodišnjoj prvenstvenoj utakmici kod kuće MNK RAB izgubio od NOVOG MAROFA rezultatom 5:8

U posljednjoj ovogodišnjoj prvenstvenoj utakmici kod kuće MNK RAB izgubio od NOVOG MAROFA rezultatom 5:8

0
U posljednjoj ovogodišnjoj prvenstvenoj utakmici kod kuće MNK RAB izgubio od NOVOG MAROFA rezultatom 5:8

Foto: RabDanas

 

Domaćin bolje otvara utakmicu i u 4. minuti Beg postiže pogodak za 1:0. Vrlo brzo, već u 7. minuti gosti poravnavaju rezultat preko Šestaka. Samo otvaranje najavilo je utakmicu sa puno zgoditaka ali u prvom poluvremenu rezultat je ipak ostao nepromijenjen, odnosno 1:1. Iako se rezultat nije mijenjao gledali smo zanimljivih 20 minuta u kojima su i jedna i druga ekipa igrale otvoreno i stvorile pregršt prilika. Oba vratara bili su na visini zadatka te su očuvali svoje mreže netaknutima.

Rab danas oglas

 

U drugi dio gostujuća ekipa ulazi bolje, te odmah u prvoj minuti nastavka sa dva pogotka šokira domaćina. Najprije je precizan bio Hučić, a potom i Marić. Domaćin praktički nije niti krenuo u drugi dio utakmice a već je imao zaostatak od dva pogotka. To ih nije obeshrabrilo te su nastavili igrati otvoreno u nadi anuliranja zaostatka. Obje ekipe igraju otvoreno te u slijedeće 3 minute postižu 4 pogotka. Najprije domaćin u 24. minuti preko Pičuljana smanjuje na 2:3 da bi u slijedećem napadu gosti vratili prednost od dva pogotka kada je za 2:4 opet precizan bio Marić. Minutu kasnije domaćin ponovno smanjuje rezultat na 3:4 kada je precizan Buza-Vidas. Međutim, samo minutu kasnije, u 26. minuti, Šestak svojim drugim pogotkom na utakmici, povećava prednost gostiju na 3:5.


Mreže su mirovale do 30. minute kada u jednoj minuti gosti rješavaju pitanje pobjednika i dvama pogocima (Sinković, Šinjori) povećavaju rezultat na 3:7. Tračak nade u preokret domaćinu daje Beg koji, nakon što su gosti ušli u bonus te napravili 6. prekršaj, iz udarca sa 10 m smanjuje na 4:7. Kada je Vučetić u 36. minuti smanjio rezultat na 5:7 tribine su zakuhale i domaćini su osjetili mogućnost potpunog rezultatskog povratka, tim više što su gosti tada bili u bonusu.

 

I tko zna kako bi sve završilo da je u 37. minuti Beg realizirao i drugi kazneni udarac sa 10 metara. Naime, nakon što je sa 10 metara bio precizan u 34. minuti, Beg to isto nije ponovio u 37. minuti, odnosno njegov udarac je odlično obranio gostujući vratar Budinski. To je bila zadnja slamka spasa za domaćina koju nisu iskoristili a do kraja su gosti potvrdili pobjedu kada pogodak za hatt-trick postiže Sinković.

 

Mogli smo uživati u borbenoj, te prilikama i pogocima bogatoj utakmici, koja je zasigurno bila prava poslastica za sve ljubitelje futsala koji su tu večer bili u dvorani.

 

Posljednje ovogodišnje kolo u gostima kod MNK Bjelovara

Kako smo u uvodu i napomenuli, ovo je bila posljednja domaća prvenstvena utakmica MNK Raba u ovoj godini. Posljednje ovogodišnje prvenstveno kolo MNK Rab igra u Bjelovaru gdje će u subotu u 15 sati kod istoimenog domaćina pokušati osvojiti prva tri gostujuća boda.

Bjelovar je ekipa koja je ove godine neporažena na svom parketu i rabljane zasigurno očekuje teška zadaća, ali ne i nemoguća. Bjelovar trenutno ima dva boda više od Raba i ekipa koja upiše nova tri boda zadržati će priključak za gornjim dijelom tablice.

 

Protiv MNK Siscie za ulazak u polufinale regionalnog kupa

MNK Rab u ovome tjednu, do utakmice sa Bjelovarom, očekuje gostovanje u Sisku gdje sa MNK Siscia igra utakmicu četvrtfinala regionalnog kupa. Podsjetimo, MNK Rab je prošlogodišnji pobjednik regionanog kupa i ove godine očekuje dobar rezultat. Eventualnom pobjedom u Sisku, MNK Rab ulazi u polufinale regionalnog kupa, te u slučaju povoljnog ždrijeba mogao bi biti domaćin navedene utakmice koja se ima igrati 11. Ili 12. prosinca 2018. godine. MNK Rab s pravom se ima nadati prolasku u ½ finale kupa i uz malo sreće u ždrijebu, još najmanje jednoj domaćoj kup utakmici.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime