Home Sport Nakon gostujućeg poraza u Sisku, MNK Rab u nedjelju dočekuje MNK Petrinjčicu

Nakon gostujućeg poraza u Sisku, MNK Rab u nedjelju dočekuje MNK Petrinjčicu

0
Nakon gostujućeg poraza u Sisku, MNK Rab u nedjelju dočekuje MNK Petrinjčicu

Foto: RabDanas

 

Izjednačeno prvo pouvrijeme

Međutim, gosti nisu obeshrabreni krenuli u utakmicu pa je prvo poluvrijeme završilo minimalnom prednošću za domaćina 4:3. Počelo je obostranim ispitivanjem snaga kojom prilikom je sa obje strane bilo prilika. Međutim, gosti su uz puno sreće poveli i to autogolom gostujućeg igrača Ribarića koji je u 4. minuti skrenuo loptu u svoju mrežu. Nedugo potom u 6. minuti domaćini povećavaju prednost na 2:0 preko Živčića

Rab danas oglas

 

U dvije minute nastavka utakmice gosti postižu dva pogotka te se vračaju u egal. Najprije u 7. minuti Vučetić postiže prekrasan gol nakon jedne polukontre gostiju, a dvije minute kasnije rezultat poravnava Subašić preko odlično odigrane akcije iz kornera. Mreže su mirovale do 12. minute kada domaćini preko Bobinca povisuju rezultat na 3:2 i to nakon loše reakcije i pogreške gostujuće obrane. Pet minuta potom Rabljani opet vračaju sve na početak kada je precizan Mijić za 3:3.

Kada su već svi očekivali odlazak na odmor trenutak nesmotrenosti gostiju dovelo je u priliku najboljeg strijelca domaćina, Bobinca, koji ne propušta takve prilike te nekoliko sekundi prije završetka prvog poluvremena postiže zgoditak za minimalnu prednost domaćina.

 

Drugo poluvrijeme počelo je sa nekoliko odličnih prilika i sa jedne i druge strane. Vratar Rabljana Antekolović u tom periodu obranio je nekoliko izglednih prilika domaćina. S druge strane gosti svoje izgledne prilike za gol završavali su lošim i nepreciznim udarcima. 

 

Potop u svega 4 minute

Tada slijedi period igre od samo 4. minute u kojem su gosti primili nevjerojatnih 5 golova te uz crveni karton Mijića doživjeli pravi potop. 

 

Najprije u 27. minuti Žarković povisuje na 5:3. Potom gostujući igrač Mijić u 28. minuti zbog, po našem sudu, prestroge odluke suca, dobiva crveni karton, nakon čega se gostujuća igra raspada te domaćini preko trostrukog strijelca Deronjića golovima u 28. i 29. minuti dolaze u vodstvo od 8:3. Crnih 4. minute gostiju zaključuje Ribarić koji svojim drugim autogolom na utakmici povećava rezultat na 9:3

 

Pitanje pobjednika bilo je riješeno a u posljednjih 10 minuta još su gosti postigli dva pogotka kada su precizni bili Vučetić i Ribarić, a gosti su zaokružili priču preko najboljeg strijelca i pojedinca utakmice Bobinca koji postiže pogodak za konačnih 10:5. 

 

MNK Rab u 6. kolu dočekuje Petrinjčicu

MNK Rab u 6. kolu ugošćuje ekipu MNK Petrinjčice i zasigurno će tražiti pobjedu koja bi oprala gorak okus gostovanja u Sisku. Za to će im trebati puno umijeća ali prije svega zdravlja jer je izvan stroja već duže vrijeme velik broj inače standardnih igraća. Nadamo se da će dvorana opet biti dobro popunjena te da će nošeni navijanjem igraći MNK Raba okusiti slast prve pobjede u ovogodišnjem natjecanju.

 

S toga pozivamo sve navijače da dođu dati podršku igračima MNK Raba u nedjelju 17.11.2019. godine u 18 sati u sportsku dvoranu Rab. 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime