logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

×

Upozorenje

JFile: :read: Nije moguće otvoriti datoteku: https://api.flickr.com/services/rest/?method=flickr.photosets.getPhotos&photoset_id=72157713089644992&format=json&media=photos&per_page=150&api_key=5a41972a305e2b4a28e75c1f7043a033&nojsoncallback=1&extras=date_upload,date_taken,owner_name,original_format,last_update,tags,o_dims,views,media,path_alias,url_sq,url_t,url_s,url_m,url_o
Četvrtak, 13 Veljača 2020 08:50

Pioniri i juniori NK Raba u zimskoj stanci sudjelovali na međunarodnim dvoranskim turnirima

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)

U razgovoru s trenerom Robertom Lupićem bacili smo malo pogled na turnire koje su unatrag nešto više od dva tjedna odigrali pioniri Nogometnog kluba Rab te na jedan juniorski turnir.

Galerija slika

{gallery}https://www.flickr.com/photos/184366240@N06/albums/72157713089644992{/gallery}

 

Naime, zbog velike stanke između jesenskog i proljetnog natjecanja u županijskog ligi mlađi i stariji pioniri NK Raba nastupali su na dvoranskim turnirima, pa su tako početkom godine sudjelovali i na Međunarodnom turniru u Senju.

- "Premda je izostao rezultatski uspjeh", kazao nam je Lupić, "bilo nam je zadovoljstvo nastupiti na jakom turniru u susjednom Senju. Nakon Senja nastupili smo s juniorima na jakom Međunarodnom turniru “Tin Grgurić” u Delnicama, gdje smo pod nazivom “Arba” u konkurenciji Grobničana, Orijenta, Lošinja, Vinodola..., osvojili izvrsno drugo mjesto, nesretno izgubivši od domaće momčadi u zanimljivom i napetom finalu i to nakon izvođenja penala (5:4). Tome treba dodati i podatak da su za Delničane igrali igrači koji inače nastupaju za Goranin, Omladinac te Hrvatski Dragovoljac. Osim osvojenog drugog mjesta, imali smo i najboljeg vratara, Jakova Konjevodu", kazao nam je Lupić.

 

Međunarodni turnir Proteus Postojna

Proteklog vikenda stariji pioniri NK Raba nastupili su sa dvije ekipe (plava i žuta) s većinom 2006-im godištem, na turniru u Sloveniji, gdje su uz sportske obveze, utakmice i treninge, uspjeli obići i Postojnsku jamu i sam grad Postojnu. Tjedan dana ranije i mlađi pioniri (2007./2008. godište) također su nastupili na istom turniru.

Jedna rapska momčad (žuti) ispala je još u skupini izgubivši dvije, te pobjedivši jednu utakmicu, dok druga momčad (plavi), nakon osvojenog prvog mjesta u skupini, ipak nije uspjela proći u polufinale turnira izgubivši od kasnijeg pobjednika turnira.

 

Evo i rezultata:

  • RAB plavi : STARI GRAD 2:1 - (strijelci za NK Rab: Marko Gabrijel Staničić i Marko Buza)
  • RAB žuti : DRAGOMER 0:3
  • RAB plavi : KOČEVJE 1:1 - (strijelac za NK Rab: Marko Gabrijel Staničić)
  • RAB žuti : KRAJIŠNIK 0:3
  • RAB plavi : DOLIMITI 1:0 - (strijelac za NK Rab: Franko Vidas)
  • RAB žuti : PRIMORJE 2:1 - (strijelci za NK Rab: Paolo Ribarić i Josip Joško Bravarić)

 

1/4 finale

  • RAB plavi : LJUBNO 0:2

 

Završetkom dvoranskih priprema i turnira mladi rapski nogometaši okreću se pripremama na svojem igralištu „Blato“ i daljnjem tijeku ligaškog natjecanja.

 

Pročitano 1294 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

seakayakcroatia