Home Sport KAJAK KLUB Rab ’83 – Izvrstan natjecateljski vikend zaokružen s tri zlata i jednim srebrom iz Slavonskog Broda

KAJAK KLUB Rab ’83 – Izvrstan natjecateljski vikend zaokružen s tri zlata i jednim srebrom iz Slavonskog Broda

0
KAJAK KLUB Rab ’83 – Izvrstan natjecateljski vikend zaokružen s tri zlata i jednim srebrom iz Slavonskog Broda

Foto: RabDanas

 

Ukupno 16 klubova iz Hrvatske i Bosne i Hecegovine na poprilično visokoj Savi borilo se za svoja odličja. U popunjenim utrkama sa čak po 23 natjecatelja na liniji starta, naši kajakaši osvojili su ukupno tri zlatne i jednu srebrnu medalju, pokazavši tako još jednom da su važan dio hrvatskog kajakaštva.

Rab danas oglas

 

Jana Španjol u kategoriji škole kajaka u MK-1 na 500m ostavila je konkurenciju za sobom gotovo 50 m i zablistala na postolju sa zlatnom medaljom. U nešto starijoj konkurenciji mlađih kadetkinja u MK-2 na 500m Jana španjol i Leona Pičuljan ponavljaju sliku iz utrke jednosjeda i uvjerljivo zauzimaju prvo mjesto.

Mateo Karnaš u kategoriji škole kajaka u MK-1 na 500m elegantno je pomeo svoju konkurenciju i osvojio prvo mjesto, dok u utrci dvosjeda u konkurenciji mlađih kadeta s Filipom Krstinićem osvaja fantastično drugo mjesto i srebrnu medalju.

Kadetkinje Tea Karnaš i Sunčana Matušan svoju su utrku kajaka dvosjeda završile na petom mjestu, a mlađi juniori Lovre Bošnjak i Lovro Deželjin na osmom mjestu. Kadetkinja Dorotea Faflja u današnjoj se utrci kajaka jednosjeda na 500m plasirala na 4.mjesto.

 

Nakon izvrsnog prvog natjecateljskog vikenda u ovoj godini, rapske kajakašice i kajakaše sada očekuje prva utrka Hrvatske kajakaške lige koja se održava idućeg vikenda u Belišću.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime