logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Četvrtak, 29 Rujan 2022 07:25

Uspješne pripreme za nadolazeću sezonu djevojčica RK Raba

Autor:
Ocijeni sadržaj
(9 glasa/-ova)
Uspješne pripreme za nadolazeću sezonu djevojčica RK Raba Foto: RK Rab

Proteklog vikenda rukometašice U12 i U14 RK Rab bile su u pratnji uprave RK Raba i trenera Marina Ribarića na pripremnom vikendu u Daruvaru. Bila je to prilika da igračice testiraju spremnost za nadolazeću sezonu u kojoj će se djevojčice U12 natjecati u županijskoj ligi, a djevojčice U14 (u čijem će sastavu biti i dio djevojčica U12) u hrvatskoj i županijskoj ligi.

 

Uvjerljive pobjede naših djevojčica

Tijekom boravka djevojčice su imale dvije prijateljske utakmice u Bjelovaru pri čemu su djevojčice U12 pobijedile ekipu RK Bjelovara 19:7, a djevojčice U14 su pobjedile ekipu RK Bjelovara 34:9. U obje utakmice priliku su imale igrati sve igračice. Nadamo se da je to dobar pokazatelj za predstojeću sezonu i da će i u službenim utakmicama prijavljenih liga djevojčice ostvariti još puno pobjeda.

 

Jačanje timskog duha

U sklopu priprema za igračice RK Raba je njihova dopredsjednica Jasna Dumičić, inače po struci prof. psihologije pripremila i provela radionicu s ciljem jačanja timskog duha. Kroz zabavu, različite vježbe i interakciju djevojčice su podijelile međusobno neke nove informacije o sebi, iznijele svoja iskustva i razmišljanja o situacijama koje se događaju na terenu, otkrivale kako ih doživljavaju druge igračice i sl. Iako je na ovaj način samo zagrebeno po površini, radionica je pokazala kako u sportu s djecom treba i na ovaj način raditi i dati im priliku da se izraze te tako nauče nešto i o međusobnim odnosima i timskom duhu koji je sastavni dio sporta, posebno ekipnog.

 

Slobodno vrijeme

Bilo je dosta i slobodnog vremena pa su tako igračice s pratnjom obišle Daruvar i Bjelovar, iskoristile slobodno vrijeme za kupanje i međusobno druženje, a vodstvo RK Raba nije zaboravilo da je među djevojčicama puno krizmanica pa su tako sve djevojčice koje su to htjele u nedjelju bile i na sv. misi.

 

Nadamo se da je ovaj vikend osnažio djevojčice i da su odigrane utakmice samo najava dobrih utakmica koje su ispred njih te im želimo sretnu i uspješnu sezonu!

Pročitano 885 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1