Home Sport Na strelištu Sopač održan otvoreni streljački turnir 1. Kup Grada Raba

Na strelištu Sopač održan otvoreni streljački turnir 1. Kup Grada Raba

0
Na strelištu Sopač održan otvoreni streljački turnir 1. Kup Grada Raba

Foto: Foto: SK Felix Arba

 

Turnir na kojem je bilo prijavljeno 55 natjecatelja, uz 9 ekipnih nastupa, započeo je u 9:00 sati, a zadnja grupa natjecatelja završila je svoj nastup oko 15:40h, nakon čega je uslijedila podjela medalja. Natjecatelji su na 1. Kup Grada Raba pristigli iz Rijeke, Bakra, Karlovca, Istre, Zadra, Zagreba, Čakovca, Otočca i, naravno, s otoka Raba.

Rab danas oglas

 

Natjecanje je održano u disciplini VK pištolj 10+10, u skladu s pravilnikom HSS (Hrvatskog streljačkog sazveza), i bilo je otvoreno za sve klubove članove saveza. Riječ je uglavnom o sportskmi pištoljima, najvećim dijelom kalibra 9×19 mm. U disciplini VK pištolj 10×10 pojedinačno pobijedio je Rajko Samueli-Kačić iz Streljačkog kluba Protect, drugo mjesto zauzeo je Antun Ladić (SD Sv. Mihovil), dok je teći bio Denis Mrla (SK Fortica). U ekipnom poretku iste discipline zlato je pripalo ekipi Fortica 1 Streljačkog kluba Fortica, druga je bila ekipa SK Protect, dok je treće mjesto zauzela ekipa Las 1, Streljačkog kluba Las.

 

Organizatori iz SK “Felix Arba”, uz najavu 2. Kupa Grada Raba u sličnom terminu naredne godine, ovim putem upućuju čestitke svim natjecateljima na postignutim rezultatima, te zahvaljuju Gradu Rabu na podršci uz očekivanje nastavka suradnje. Zahvale idu i na adrese Shopping centra Petra na donaciji pića za potrebe natjecanja, Tomislavu Tomuliću na donaciji divljači za pripremu čobanca, a posebne zahvale upućene su glavnom sucu Miodragu Careviću te Branku Bujanu za korištenje strelišta.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime