Home Vijesti Još jedno odlično organizirano druženje starijih Rabljana pod nazivom “80 plus”

Još jedno odlično organizirano druženje starijih Rabljana pod nazivom “80 plus”

0
Još jedno odlično organizirano druženje starijih Rabljana pod nazivom “80 plus”

Foto: Foto: Ivica Hodak

U ime Grada Raba, u odsutnosti gradonačelnika Nikole Grgurića. okupljene je pozdravio njegov zamjenik Denis Deželjin: Mogu vam reći da se u društvu s vama uvijek ugodno osjećam. Veseli me što ste kroz godine svog života u najvećoj mogućoj mjeri zadržali tu veselost, taj nagomilani životni optimizam, naglasio je Deželjin, između ostalog.

Njegove riječi nešto kasnije potvrdili su članovi Udruge, Marija Kordić kao njihova pjesnikinja i, posebno nastupom Folklorne skupine umirovljenika, koji su unatoč poodmaklim godinama vrlo žustro izveli plesački poprilično zahtjevan Rapski tanac.

Rab danas oglas

Uz napomenu da su kulturno umjetnički program obogatili i učenici Osnovne škole Ivana Rabljanina i to najprije folklorna skupina koju stručno vodi gospođa Milica Faflja, odnosno Dramska skupina koju je za ovaj nastup pripremila prof. Sandra Klen.

Ovogodišnji skup starijih Rabljana pod imenom 80 plus okončan je pjesmom svih u dvorani koju je inicirala vesela skupina s pozornice, predvođena prvim glasom rapskih penzionera, Marinkom Jaškom.

Rapski srednjoškolci pripremili i poslužili domijenak

Na kraju treba još dodati, iako se predsjednica Udruge u svom uvodnom obraćanju u ime svih zahvalila brojnim institucijama i pojedincima na Rabu koji Udrugu svesrdno pomažu, a na sreću popriličan ih je broj, mi ćemo samo spomenuti da posebna zahvala ide na adresu Srednje škole Markantuna de Dominisa Rab koja im je u pretpostoru ulaza u kino osigurala prigodni domijenak kojeg su posluživali njihovi učenici. Pojelo se i popilo, ali i uz pomoć penzionera harmonikaša Gorana Crnića i lijepo zapjevalo.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime