Home Vijesti Butkovićev susret s rapskim osnovcima kao prekrasna uvertira za sutrašnju promociju “Borninog vremeplova”

Butkovićev susret s rapskim osnovcima kao prekrasna uvertira za sutrašnju promociju “Borninog vremeplova”

0
Butkovićev susret s rapskim osnovcima kao prekrasna uvertira za sutrašnju promociju “Borninog vremeplova”

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

Nakon današnjeg susreta književnika, autora ovog romana, Krešimira Butkovića s učenicima od 5. do 8. razreda OŠ Ivana Rabljaninja Rab, bez ikakve sumnje možemo reći da je “Bornin vremeplov”, sa svim svojim dječjim tugama, radostima, ljubavnim nespretnostima, nestašlucima i dovitljivostima Borne, Nike i njihovih vremeplovnih vršanjaka iz osamdesetih godina prošlog stoljeća, u potpunosti prigrljen od najzahtjevnije publike.

Izvrsno moderiran susret od strane prof. Mone Othman, puna dvorana zainteresiranih učenika, zavidno čitanje i gluma pojedinih ulomaka iz ovog razigranog dječejeg romana u izvedbi članova sjajne školske dramske skupine pod vodstvom prof. Gordane Ćuk Ribarić, uspješno položeni simpatični kviz iz poznavanja govora generacije “osamdesetih”, sve to pomiješano s puno emocija i pregršt interesantnih pitanja kojima su osnovci salijetali Krešu Butkovića, bilo je dovoljno za ovakav zaključak: “Roman ‘Bornin vremeplov’ osuđen je da bude hit među djecom”, i to hit s velikim pozitivnim predznakom! Tko pročita, odmah će znati o čemu pričamo.

Rab danas oglas

Prva prilika da se domogmnete ovog prelijepog romana bit će već sutra, u utorak 18. listopada, u 19:30 sati na istom mjestu, za kada je zakazan početak “velike” rapske promocije “Borninog vremeplova”, one za svekoliku rapsku javnost.

Dođite i nemojte propustiti izuzetnu priliku da porazgovarate s autorom ove knjige Krešimirom Butkovićem, dok nam još nije pobjegao u Zagreb.

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime