Ispiši ovu stranicu
Utorak, 12 Svibanj 2015 17:51

Najbolji hrvatski tim iz prve pomoći kod gradonačelnika

Autor:
Ocijeni sadržaj
(0 glasa/-ova)
Snimio: Ivica Hodak Snimio: Ivica Hodak

Kao što je jučer bilo i najavljeno na maloj svečanosti u BIC-u Osnovne Škole Ivana Rabljanina Rab, danas je najbolju hrvatsku ekipu u konkurenciji podmlatka Crvenog križa koju čini šestoro rapskih učenika osmih razreda, primio i gradonačelnik Grada Raba, Nikola Grgurić.

Na gradonačelnikovo pitanje je li itko iz ekipe očekivao ovakav uspjeh i osvajanje prvog mjesta na 19. Državnom natjecanju mladih Crvenog križa u Splitu, dio učenika odgovorio je potvrdno, što samo dokazuje njihovo visoko samopouzdanje i vjeru u vlastito znanje. Gradonačelnik je ovim izvrsnim učenicima, u maniri dugogodišnjeg sportaša, uz iskrene čestitke rekao i to kako ponekad, kada natjecatelj zna da je dao sve od sebe, niti slab plasman ne mora biti neuspjeh, no ovakav podvig kojim su nas obrodovale Mirta Mitrović, Lorena Šćerbe, Tonka Vidas, Andrea Montan, Karla Matušan iz 8.a i Luka Renić iz 8.b, u natjecanju u kojem su trebali pokazati koliko vladaju praktičnim i teoretskim znanjima iz prve pomoći, doista nas čini ponosnima. Uz učenike na prijmu u Maloj vjećnici Grada Raba bio je i sjajan voditeljski tim kojeg čine dr. Zvonimir Španjol-Pandelo i ravnatelj GD Crvenog križa Rab Marijan Ribarić kao i ravnateljica OŠ Ivana Rabljanina Rab, gospođa Anamari Šarin.

Pročitano 1169 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450