Home Vijesti Barbaćani vjerni tradiciji odigrali su svoj 23. Malonogometni turnir na „Ivanju“

Barbaćani vjerni tradiciji odigrali su svoj 23. Malonogometni turnir na „Ivanju“

0
Barbaćani vjerni tradiciji odigrali su svoj 23. Malonogometni turnir na „Ivanju“

Foto: Foto: Ivica Hodak

Razlika je samo u tome, rekao nam je jedan od glavnih organizatora turnira Elvis Grce, što smo ovogodišnjih božićnih blagdana, zbog smrti jednog naše prijatelja i sumještanina, njegovo odigravanje pomaknuli s 27. na 28. prosinca.

Na ovogodišnjem turniru “Ivanja” nastupile su četiri malonogometne ekipe, a da se ne bi previše kompliciralo nazvane su: EKIPA 1, EKIPA 2, EKIPA 3 i EKIPA 4. U natjecanju, koje je održano igralištu Područne osnovne škole u Barbatu, igralo se sustavom svaki sa svakim, a kao najuspješnije u finalu su se ogledale EKIPA 2 i EKIPE 4. U tom je susretu EKIPA 2 predvođena svojim kapetanom Sinišom Kordićem – Šinom pobijedila s 2 : 0 i tako postala pobjednikom 23. izdanja ovog tradicionalnog natjecanja s kojim su u Barbatu započeli već pomalo davne 1994.

Rab danas oglas

Na ovogodišnjem turniru s postignutih 5 zgoditaka najbolji strijelac je postao Roko Debelić. Najboljim golmanom proglašen je Dejan Pučuljan – Dejo, a najboljim igraćem turnira Ivan Gabrijel Ključarić.

Za kraj valja reći da je sa svojih 50 godina najstariji igrač bio Franjo Kordić, a najmlađi njegov 13-godišnji sin Stipe. I upravo je to međugenerecijsko prijateljsko druženje Barbaćana zapravo najvažniji segment ovog lijepog sportskog okupljanja na blagdan sv. Ivana u Barbatu. 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime