logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Nedjelja, 22 Siječanj 2017 08:06

Maloj Luciji bura odredila najljepše mjesto rođenja

Autor:
Ocijeni sadržaj
(7 glasa/-ova)

Kad bura odredi voditi glavnu riječ, otočani su, u slučaju bili kakve nevolje ili hitnoće, uglavnom upućeni jedni na druge. I ovo je burno trodnevlje pokazalo koliko nam vrijede naši vatrogasci, ali i svi djelatnici komunalnih službi i HEP-a na Rabu, koji su imali doista mnogo posla. No, nikako ne smijemo izostaviti i naše vrijedne djelatnike u zdravstvu, a najbolji povod da ih se dotaknemo dala nam je naša mala novorođena Rabljanka Lucija Justić, koja je eto baš po orkanskoj buri odlučila prvi puta udahnuti slani rapski zrak.

Sigurni smo da ni mami Jeleni, ni tati Kristoforu nije bilo svejedno kad su trudovi počeli. No, bura je tako odlučila i Lucija se morala roditi na Rabu. I bi tako, porod je vodio dr. Boris Bačić, uz svesrdnu pomoć dr. Zajeca i sestre Vesne Rimac s odjela hitne službe, pa se tako u četvrtak 19. siječnja 2017., točno u 6:10h, u prostoru Hitne službe rapskog Doma zdravlja rodila 3,80 kg "teška" i 49 cm "visoka" mala slatka Lucija.

Kako doznajemo porod je protekao u najboljem redu, Mama Jelena se osjeća dobro i dobro se oporavlja, a cijela obitelj Justić od srca zahvaljuje dr. Zajecu i sestri Rimac, te posebno dr. Borisu Bačiću.

Mi pak sa svoje strane čestitamo sretnim roditeljima i želimo maloj Luciji svu sreću i zdravlje ovoga svijeta!

Pročitano 19776 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

seakayakcroatia