Home Vijesti Rapski prvaci u središnjem uredu HCK i kod predsjednice RH

Rapski prvaci u središnjem uredu HCK i kod predsjednice RH

0
Rapski prvaci u središnjem uredu HCK i kod predsjednice RH

Foto: RabDanas

Pobjednička ekipa s 19. Državnog natjecanja mladih HCK posjetila je danas Središnji ured Hrvatskog Crvenog križa. Riječ je, naravno, o podmlatku Gradskog društva Crvenog križa Rab koji su pod vodstvom dr. Zvonimira Španjol-Pandela i ravnatelja Gradskog društva Crvenog križa Rab, Marijana Ribarića, odnijeli pobjedu upravo u toj kategoriji prije gotovo dva tjedna u Splitu. U Zagreb je s rapskim prvacima otputovala i ponosna ravnateljica OŠ Ivana Rabljanina, gospođa Anamari Šarin.

{gallery}Rapski prvaci kod predsjednice{/gallery}

Rab danas oglas

Mladi su se upoznali s radom Službi Hrvatskoga Crvenoga križa, a razgovarali su i s izvršnim predsjednikom Hrvatskog Crvenog križa Robertom Marktom. Iako već mnogo toga znaju, ipak su postavljali brojna pitanja kako bi se što bolje upoznali s radom Hrvatskog Crvenog križa.

Prijam kod predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović

Nakon posjete Središnjem uredu HCK, podmladak Gradskog društva Crvenog križa Rab zajedno s delegacijom Hrvatskog Crvenog križa, uputio se u Ured predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović. Delegacija HCK predsjednicu je upoznala s aktivnostima Hrvatskog Crvenog križa, a naši su mladi državni prvaci Tonka Vidas, Lorena Šćerbe, Mirta Mitrović, Karla Matušan, Andrea Montan i jedini momak među djevojkama Luka Renić, svi redom učenici osmih razreda Osnovne škole Ivana Rabljanina Rab, također dobili priliku predstaviti se predsjednici koja im se posebno obradovala, čestitala im na vrijednom uspjehu i čula ponešto od dojmova koje su ponijeli s natjecanja mladih HCK.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime