Home Vijesti Otvoren novorenovirani Family Hotel Plaža u Loparu

Otvoren novorenovirani Family Hotel Plaža u Loparu

0
Otvoren novorenovirani Family Hotel Plaža u Loparu

Foto: RabDanas

Bila je to ujedno i prilika da predsjednik Uprave hotelskog poduzeća Imperial d.d., Vlado Miš , uz prezentaciju sadržaja hotela, predstavi i ostale uspješno završene investicije Imperiala d.d. u 2015. godini. Evo što je rekao o tome:
Imperial d.d. je u zadnjih 10-tak godina, u obnovu i modernizaciju svojih objekata, ali i u nove sadržaje, uložio oko 52,0 mil. €.
Ove godine uloženo je dodatno više od 4,0 mil. €.
Većina tog iznosa odnosi se na obnovu i modernizaciju „Family Hotela Plaža“ koji je obnovljen prema standardima za 4*, ali će zbog gabarita sobnih jedinica i kategorije cijelog naselja i dalje imati 3*. U promotivnim aktivnostima će se promovirati kao objekt 3* PLUS. Hotel ima 83 sobnih jedinica, razne strukture, od 1/2 soba, klasičnih obiteljskih suitova i superior obiteljskih suitova.
Ukupno može primiti oko 300 gostiju.

Ostale investicije u 2015. godini, rekao je Miš, odnose se na:

Rab danas oglas

HOTEL I VILE CAROLINA, i to:

  • obnovu i modernizaciju vila Carolina čime je omogućeno povećanje kategorije vila na 4*
  • obnovu terase restorana i izgradnju nadstrešnice, čime je omogućeno pružanje pansionskih i a’la carte usluga na terasi rekonstrukcija kotlovnice i ugradnja 90 solarnih panela.

U AC PADOVA 3 je realizirana:

  • obnova i modernizacija 2 najveća sanitarna bloka sa ugradnjom 24 solarnih panela
  • izgradnja animacijskih sadržaja i to otvorenog i zatvorenog tipa, čime se broj angažiranih animatora u ovoj turističkoj sezoni širi na 20 animatora
  • uređenje dodatnih parcela, hortikulture i ostalo

Dakle, realizirana je još jedna faza ulaganja u AC Padova 3, u cilju povećanja kategorije kampa na 4*. Planira se još preuređenje centralnog dijela kampa i izgradnja bazena, što se procjenjuje na dodatna 2,0 mil. € ulaganja za povećanje kategorije, što ne bi trebao biti problem, ali se mora čekati novi UPU, bez čega se to ne može realizirati.

U AC SAN MARINO nabavljen je dodatni broj MK, i izvršeni su radovi na dodatnom uređenju kampa, koji je prošle godine povećao kategoriju na 4*

Izvršena su i ostala manja ulaganja na svim nespomenutim objektima Društva.

Investicije su financirane sa 2,7 mil. € po uvjetima HBOR-a, a ostalo (oko 1,3mil. €) je financirao «Imperial d.d.» iz svojih izvora.

Sva izvršena ulaganja doprinos su poboljšanju ponude u Društvu, ali i otočkom turizmu, uopće.

Naša naredna investicija, zaključio je Miš, planira se u hotelu Padova, u cilju pozicioniranja hotela na 4*. Provedba natječaja se planira u srpnju, početak radova se planira početkom studenog, a otvaranje u svibnju, 2016. godine.
To će biti najveća investicija u zadnjih 15 godina, vrlo zahtjevna u financijskom i tehničkom smislu.

Nakon otvaranja uslijedio je domjenak na terasi restorana TN ‘San Marino’.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime