logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Subota, 25 Ožujak 2017 14:13

Najbolje ocijenjeni u istraživanju "Tajni gost" za 2016. primili zaslužena priznanja

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Najbolje ocijenjeni u istraživanju "Tajni gost" za 2016. primili zaslužena priznanja Foto: Hrvoje Hodak

Iako je odaziv onih koji na otoku žive od turizma na jučerašnju prezentaciju rezultata istraživanja "Tajni gost" (mjerenje kvalitete usluge u turizmu) za 2016. godinu, bio poprilično skroman, oni koji su u 18 sati došli u Kino Rab mogli su čuti i zanimljivo predavanje direktorica agencije Heraklea koja provodi istraživanje, gđe Sanje Gomuzak, o tome kako postići zavidne rezultate i pritom doprinijeti općem poboljšanju kvalitete usluge u vlastitoj destinaciji. Zanimljivo je bilo čuti i vidjeti rezultate provedenih istraživanja tajnog gosta, te doznati kakvi smo primjerice na Rabu bili 2016. po pitanju ljubaznosti u usporedbi s 2015., ali i u odnosu na druge destinacije u Hrvatskoj.

 

Mogli su se čuti i brojni primjeri uspješnih metoda za unapređenje usluge koju zahtjeva današnji gost, te koliko smo spremni srdačno pozdraviti gosta na dolasku, osmijehnuti mu se, zahvaliti mu na posjetu ili pozvati ga na ponovni dolazak.

Bila je to ujedno i prigoda da direktorica Ureda TZG Raba Ivana Matušan skupa s direktoricom agencije Heraklea Sanjom Gomuzak, onima koji su se pokazali najuspješnijima u akciji "Tajni gost" provedenoj protekle godine na području Grada Raba, dodijeli Priznanja i prigodni dar za posvećenost kvaliteti usluge u turizmu.

Priznanja za izvrsni nivo kvalitete usluge uručena su Restoranu "ACO" i Gostionici "Labirint", dok su priznanja za visoki nivo kvalitete usluge zavrijedili Caffe bar "Murvica" i Hotel "Istra". Priznanje za najbolju ocijenjenu djelatnicu pripalo je Petri Lušić Vidas. Redakcijske čestitke svim dobitnicima priznanja.

Pročitano 3400 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1