Home Vijesti Priopćenje za medije i pozdravno pismo biračima Nezavisne liste Ostanak povodom nedjeljnih lokalnih izbora

Priopćenje za medije i pozdravno pismo biračima Nezavisne liste Ostanak povodom nedjeljnih lokalnih izbora

0
Priopćenje za medije i pozdravno pismo biračima Nezavisne liste Ostanak povodom nedjeljnih lokalnih izbora

Foto: Izvor: Nezavisna lista Ostanak

Ova inicijativa rodila se u želji pomaganja zajednici, naš fokus nisu pojedinci i energiju nećemo trošiti na konflikte. Što predlažemo i namjeravamo realizirati, koliko se god činilo radikalno ili nepopularno (jer svaka je novina teško prihvatljiva) u dobroj je vjeri i čvrstom uvjerenju kako će dugoročni učinak na kvalitetu života biti isključivo pozitivan. Već postoje takvi pozitivni primjeri iz RH koje samo treba pratiti, a pogodovanja i lojalnost ustaljenim političkim strukturama baciti u zaborav. Cilj liste je stvaranje društva krojenog po mjeri dobre obitelji, poštenog čovjeka i vrijednog radnika.

Izuzev određenog broja pokidanih plakata, iskustva na terenu su iznimno pozitivna, a poruke podrške dobivamo iz svih dijelova otoka, pa i šire. Takvoj atmosferi uvažavanja naše nezavisne liste i priznavanja kao ozbiljnog aktera na političkoj sceni, nadamo se i dalje. Velike stranke imaju sigurne glasove svojeg biračkog tijela – kontinuitet brojeva na koje računaju pri svakim lokalnim i državnim izborima. Nama, s druge strane, svaki je glas bitan, a visoka izlaznost presudna za pozicioniranje na političkoj ljestvici. Pred nama je važan trenutak stvaranja trećeg puta i jedinstvena šansa za usmjeravanje razvoja otoka u novom, drugačijem i boljem smjeru.

Rab danas oglas

Na nacionalnoj razini, ulazimo u bezpresedansko političko doba. Po većini hrvatskih općina i gradova pronalazimo veliki broj svježih nezavisnih lista koje okupljanju mlađe timove i nova lica – nezavisne, ideološki neobojane, pricipijelne S tim se grupama i pojedincima povezujemo, otkrivamo nove metode rada i ideje koje bi jednostavno implementirali u lokalnoj sredini.

Program redovito dopunjujemo, članstvo proširujemo, pa Vas ovim putem pozivamo na pridruženje ili podršku na biralištima u nedjelju. Društvo opterećeno podjelama osuđeno je na propadanje. Zajedno učinimo Rab boljim mjestom za život, očišćenim od loših projekata i interesom zajednice stavljenim iznad bilo čijeg osobnog.

Zaslužujemo bolje!

NL Ostanak (Kandidacijska liste grupe birača Luka Grgurić, Lidija Marjanović i Melita Vlahek)

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime