logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Četvrtak, 25 Svibanj 2017 13:21

Zahvala gradonačelnika Nikole Grgurića Rabljankama i Rabljanima na iskazanom povjerenju za novi gradonačelnički mandat

Autor:
Ocijeni sadržaj
(6 glasa/-ova)
Zahvala gradonačelnika Nikole Grgurića Rabljankama i Rabljanima na iskazanom povjerenju za novi gradonačelnički mandat Foto: Hrvoje Hodak

Donosimo vam tekst zahvale gradonačelnika Nikole Grgurića upućen svim sugrađankama i sugrađanima s područja Grada Raba koji su prošle nedjelje izašli na izbore i svojim glasovima iskazali povjerenje njegovom dosadašnjem radu.

 

Drage Rabljanke i Rabljani,

 

Prije svega, želim se i ovim putem iskreno zahvaliti na podršci i povjerenju koje ste mi ukazali. Izuzetno mi je drago što ste prepoznali i na taj način nagradili moj, ali i dvogodišnji trud i rad cijeloga tima ljudi te nam dali priliku da ono što smo započeli do kraja i realiziramo.

Prepoznali ste projekte koje smo ostvarili, čime smo dokazali da imamo znanje, odlučnost i hrabrost u njihovoj provedbi, ali i u donošenju prijeko potrebnih odluka.

Obaveza nam je opravdati Vaša očekivanja, a odgovornost da nastavimo zastupati interese svih građana. Vaša podrška nama je vjetar u leđa za daljnji napredak i ostvarenje jasne vizije Raba kao Grada i otoka koji raste.

Trudit ću se da kao gradonačelnik budem osoba koja će uvijek i na svakom mjestu s ponosom i čašću zastupati i braniti interese Raba i Rabljana.

 

Vaš gradonačelnik,

Nikola Grgurić

Pročitano 2352 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

seakayakcroatia