Home Vijesti Raspjevana i besprijekorno vođena Svečana sjednica povodom Dana OŠ Ivana Rabljanina Rab

Raspjevana i besprijekorno vođena Svečana sjednica povodom Dana OŠ Ivana Rabljanina Rab

0
Raspjevana i besprijekorno vođena Svečana sjednica povodom Dana OŠ Ivana Rabljanina Rab

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

Veselo je i razigrano bilo u jutarnjem dijelu programa gdje se nekolicina učenika uz neizostavnu podršku navijača škole okušala u sportskim štafetnim igrama koje su se odigrale na nogometnom igralištu Blato.

Kada sjednicu vodi najbolji voditeljski tim na svijetu!

Točno u podne u prostorijama BIC-a započela je Svečana sjednica kojoj su uz ravnateljicu škole Anamari Šarin, stručnu službu i učitelje nazočili i brojni predstavnici javnog života na otoku. Članovi dramske skupine, uz raspjevanu podršku školskog zbora i klape, odigrali su svoju posljednju izvedbu „Pobune u ordinaciji“ kojom su ove školske godine sudjelovali na državnoj smotri LiDraNo u Primoštenu. U ležernoj i opuštenoj atmosferi tijekom vođenja prigodnog programa, istaknuli su sve značajnije uspjehe kojima se rapska škola i ove godine može pohvaliti. A uspjeha je bilo: sudjelovanje učenika na međunarodnom debatnom natjecanju u Sloveniji i međunarodnom matematičkom natjecanju „Klokan bez granica“, sudjelovanje dramske skupine na državnoj smotri LiDraNo, izniman rezultat učenice Franke Mikelić na državnom natjecanju iz engleskog jezika, 2. mjesto ekipe Prve pomoći na županijskom natjecanju Crvenog križa, sudjelovanje učenika na županijskim natjecanjima iz engleskog i njemačkog jezika (2. mjesto!), biologije, povijesti, robotike i vjeronaučne olimpijade.

Učenicima generacije proglašeni: Lora Dumenčić, Dino Morić i Ivan Deželjin

Rab danas oglas

 

Za izniman trud, zalaganje i predanost u radu, kao i promociju škole tijekom svih osam godina školovanja proglašeni su i nagrađeni učenici generacije – Lora Dumenčić, Dino Morić i Ivan Deželjin, a prigodnu nagradu dobila je i Franka Mikelić za odličan rezultat postignut na natjecanjima na državnoj razini. Ostali uspješni učenici koji su zastupali školu na brojnim natjecanjima poimence su pohvaljeni te su uručene zahvalnice njima i njihovim učiteljima mentorima.

U svom radu škola surađuje s brojnim rapskim ustanovama, sportskim klubovima i velikodušnim pojedincima koji svoja znanja, vještine i pomoć nastoje utkati u rad i različite aktivnosti s učenicima škole. Njima su u ime škole uručena priznanja i zahvalnice.

Svim učenicima i učiteljima čestitamo Dan škole, zahvaljujemo na predanom radu, kao i na uspjesima koje su postigli ove školske godine! Želimo im mnogo uspjeha i iduće godine!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime