Home Vijesti Članovi dječje skupine DVD-a Rab nastupili na Županijskom vatrogasnom natjecanju u Vrbovskom

Članovi dječje skupine DVD-a Rab nastupili na Županijskom vatrogasnom natjecanju u Vrbovskom

0
Članovi dječje skupine DVD-a Rab nastupili na Županijskom vatrogasnom natjecanju u Vrbovskom

Foto: Izvor: DVD Rab

{gallery}DVD Rab – Vrbovsko{/gallery}

DVD Rab je, a nakon 4-godišnjeg pauziranja, ove godine na natjecanje uputio ekipu u kategoriji djeca – dječaci, iako su u ekipi bile i tri curice. Takmičenje se sastojalo od vježbe s brentačama i štafetne utrke. Naša djeca osvojila su solidno 27. mjesto od 38 ekipa u kategoriji djece.

Rab danas oglas

Ekipu DVD-a Rab su pod vodstvom vodstvom voditelja Marka Matića – Gicija predstavljali: Doris Kurelić, Petra Macolić, Elena Pičuljan, Vito Vidas, Antonio Celan, Matija Beg, Ivan Beg, Nikola Ivčić, Frane Španjol Macolić i Karlo Beg, a pripomoć voditelju oko organizacije odlaska i povratka su pružili Saša Matrdić, Rade Stanisavljević i Miljenko Poldan.

Iska ekipa nastupit će i na 6. Kupu Grada Senja za vatrogasni pomladak i mladež koji će se održati 17. lipnja 2017. na nogometnom igralištu ”NK Nehaj” u Senju. Po povratku iz Senja, a zbog trajanja protupožarne sezone, slijedi ljetni prekid u radu s vatrogasnim pomlatkom i mladeži.

Nastavak rada u uvježbavanju djece i mladeži biti će sredinom listopada te ovim putem pozivamo svu zainteresiranu djecu i mladež od navršene 6. godine života da se priključe radu Dobrovoljnog vatrogasnog društva Rab.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime