Home Vijesti Rapski “Oskarovci znanja” ponos Glazbene škole I. M. Ronjgova Rijeka i njezinog Područnog odjela na Rabu

Rapski “Oskarovci znanja” ponos Glazbene škole I. M. Ronjgova Rijeka i njezinog Područnog odjela na Rabu

0
Rapski “Oskarovci znanja” ponos Glazbene škole I. M. Ronjgova Rijeka i njezinog Područnog odjela na Rabu

Foto: RabDanas

Rapski “oskarovci” riječku glazbenu školu svrstali u red najuspješnijih u Hrvatskoj

Naime, na dodjeli najvećeg priznanja za izniman uspjeh i postignute rezultate državnim prvacima, održanom 30. lipnja 2017.u atriju palače HAZU-a u Zagrebu, koje dodjeljuju Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja, “Oskaru znanja”, učenici Isabela Dumić, Zara Paparić, Rene Borić i Deni Klen svi pod mentorstvom profesorice mandoline Nataše Balyk, kao i korepetitori Sandra Klen i Julija Dumić primili su najprestižnija priznanja u obrazovanju što riječku glazbenu školu svrstava u red najuspješnijih glazbenih škola u Hrvatskoj.

Naime svi nagrađeni učenici su apsolutni prvaci u disciplini mandoline u svojim kategorijama. Važno je naglasiti da su učenice Isabela Dumić i Zara Paparić s Područnog odjela osnovne glazbene škole na Rabu, a Rene Borić i Deni Klen učenici riječke srednje glazbene škole.

Rab danas oglas

Ovaj veliki uspjeh plod je stručnog i požrtvovnog rada mentora i korepetitora s učenicima, koji su pokazali kako se rad ipak vrednuje i prati na najvišoj državnoj razini koja na ovaj način ipak stavlja obrazovanje kao prioritet, izvor i pokretački potencijal svakog uređenog društva.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime