Home Vijesti Elma i Tamara u Santosu održale jazz koncert uz šum mora

Elma i Tamara u Santosu održale jazz koncert uz šum mora

0
Elma i Tamara u Santosu održale jazz koncert uz šum mora

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

{gallery}SANTOS Elma{/gallery}

I dok je gorio dah od vrućine, a osvježenje donosio tek pokoji nalet “vazmorca”, bend u kojem je za dominantni “hammond” ton klavijatura bio zadužen vrhunski pijanista Paul Kempf, a za suptilnu dinamiku bubnja bosonogi Mihael Vlah, uz nadopunjavajuću raznolikost sjajnih vokalnih interpretacija Elme i Tamare, ponudio je sve ono što su pravi ljubitelji jazza i očekivali; odlično upjevan repertoar jazz uspješnica od Elle Fitzgerald, Amy Winehouse, Zaz, Jobima pa sve do Elminog autorskog djela ”Loved” kojim je dotakla mnoge kao i malim odmakom od repertoara “jazzy” sevdalinkom “Lijepi li su mostarski dućani”. S druge strane, Tamara se odlučila na izvedbe pjesama jakog ritma koje je interpretirala svojim posebnim baršunastim glasom. Stoga ni ne čude ovacije objema pjevačicama na njihovim izvedbama, ali i momcima koji su svojim solo jazz dionicama impresionirali publiku. Koncert koji je trajao više od tri sata zadovoljio je i publiku i organizatore.

Rab danas oglas

U ime banda, Elma je zahvalila glavnom organizatoru Josipu Brni na izvrsnoj organizaciji te Soundland Production na vrhunskom ozvučenju te uslužnom osoblju.

Kao osoba s invaliditetom zahvaljujem ekipi Santosa na pomoći jer je nekoliko nas osoba s invaliditetom bez problema smjestilo u prostor koji nije adekvatan nepokretnima.

I sam organizator Brna nije skrivao svoje oduševljene koncertom.

Jazz je na mala vrata ušao na Rab, no sad je postao mainstream otoka koji sve više drži do digniteta glazbe i kvalitete izvođača.

Rapske dive, Elma i Tamara ponovno nisu razočarale. Štoviše, oduševljeni, čekamo neki novi njihov zajednički nastup, a tajanstveni menadžer rapskih umjetnica zasigurno će osmisliti neku odličnu ideju za neki novi koncert. Skorašnji, nadamo se.

 

  • Napisao: Krešimir Butković
  • Foto: Hrvoje Hodak

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime