logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Ponedjeljak, 25 Rujan 2017 09:31

Na Rabu nastavljeno druženje članova UHDDR-POŽEGA i UVDR-RAB

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)

Dugogodišnje druženje članova UHDDR-POŽEGA i UVDR-RAB nastavljeno je na najljepši mogući način na Rabu, na obostrano zadovoljstvo. Ovogodišnje rujansko druženje započelo kao i uvijek ručkom na ŠKVERU, pa se ovom prilikom zahvaljujem vlasnicima lokala Boru i Žilu, također članovima UVDR-Rab na lijepom prijemu i uloženom trudu.

  • Napisao: Duško Matušan - Čobi, predsjednik UVDR Rab

 

Nakon ručka naši dragi Požeški prijatelji otišli su na jedan panoramski izlet brodom s našim članom Udruge, poznatim taksistom, Franjom Begom, a na poziv vlasnika OPG-a "Kamenjak" Srećka Pahljine druženje je nastavljeno uz prigodni domjenak.

 

 

Nakon toga uslijedio je kratki odmor, pa večera na Škveru. Drugi dan započeo je odlaskom na Goli otok, gdje nas je čekao ručak, ali i kupanje uz obilazak otoka. Navečer, zahvaljujući lijepom prijemu vlasnika Luke, druženje je nastavljeno u našem "dnevnom boravku" kultnom kafiću "Picaro". Trećeg dana, nakon ugodnog ispijanja jutarnje kavice u "Picaru", uslijedila je zajednička marenda na Škveru, pa oproštaj i odlazak naših dragih prijatelja, nadam se zadovoljnih, za Požegu.

Ovom prilikom se zahvaljujem i svim donatorima kao i članovima UVDR-Rab na velikoj pomoći, a našim dragim gostima na jednom lijepom i ugodnom druženju.

HVALA SVIMA!!!

Pročitano 1031 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

seakayakcroatia