Home Vijesti Pjesmom zborova i paljenjem lampica na božićnom drvcu otpočeo Advent na Rabu 2017

Pjesmom zborova i paljenjem lampica na božićnom drvcu otpočeo Advent na Rabu 2017

0
Pjesmom zborova i paljenjem lampica na božićnom drvcu otpočeo Advent na Rabu 2017

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

Ovo predstojeće vrijeme radosti, posebne topline u srcima, iščekivanja i nade, ponajviše pripada djeci, pa je i lampice na božićnom „drvcu“ u društvu gradonačelnika Raba Nikole Grgurića, upalila malena Mara Španjol, i time simbolično označila početak novog, kako je gradonačelnik kazao, najljepšeg otočnog Adventa na Jadranu, koji je eto startao čak čitav jedan dan prije onog najljepšeg u Europi – Zagrebačkog.

U prigodnom programu svojim su božićnim repertoarom sve prisutne dodatno razveselili najprije članovi školskog zbora OŠ Ivana Rabljanina pod ravnanjem učiteljice Lući Vrtodušić, zatim maleni raspjevani polaznici Dječjeg vrtića „Pahuljica“ uz pratnju svojih odgajateljica i na kraju članovi Mješovitog pjevačkog zbora „Refuli“ koje vodi prof. Tatjana Zorić.

Rab danas oglas

Sva događanja koja će tek uslijediti u ovogodišnjem bogato koncipiranom programu Adventa na Rabu, puni smisao dobivaju tek kroz radost druženja i iskrenog uživanja u čarima kojima ovaj grad mami svakoga tko bar na trenutak zastane u njemu. Ovako lijepo božićno ukrašen od parka Boškopini pa sve do Dorke, uz garantiranu živost trgova, božićno sajamsko šarenilo, atraktivnu koncertnu i gastro ponudu, mirise kuhanog vina, šator s klizalištem koji tek treba doći i još obilje sadržaja, Rab s pravom na sebe priziva titulu najljepšeg adventa na Jadranu. Zato dođite, opustite se i uživajte!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime