logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Četvrtak, 07 Prosinac 2017 06:56

Ana Žigo u Rijeci primila priznanje za volonterku godine

Autor:
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)

U povodu Međunarodnog dana volontera, 5. prosinca, predstavnici Udruge za razvoj civilnog društva SMART, Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije uručili su jučer priznanja istaknutim volonterkama i volonterima s područja grada i županije. Ponosna rapska "delegacija", koju su činili prijašnjih godina proglašivani volonteri godine - svi redom iz Udruge KOCKA, i ove je godine imala razlog za veliko zadovoljstvo. Među šestoro laureata, dobitnika priznanja za volontera godine, više nego zasluženo, našlo se i ime Ane Žigo. 

 

Volonteri godine su Marinka Kuna iz Centra za kulturu dijaloga, Matea Marchini iz Udruge "Kulturni front", Damir Medved iz udruga "Bez granica" i "Dren", Davorka Vidić iz Udruge za promicanje dobrobiti djece "Portić", Tina Đorđević iz Gradske knjižnice Rijeka i naša Rabljanka Ana Žigo iz Udruge za djecu i mlade "Kocka".

Nagrade "Organizator volontiranja 2017." za dobre volonterske programe i rad s volonterima dobili Udruga "Pegaz", Centar tehničke kulture, Odjel za podršku žrtvama i svjedocima te Županijski sud u Rijeci.

Vrijedi još jednom podsjetiti da je Anina nagrada već 5. nagrada nekog "Kockinog" volontera otkako se ona dodjeljuje u našoj Županiji (11 godina), a Udruga za djecu i mlade Kocka ujedno je i prva koja je ikad nagrađena kao organizator volontiranja u PGŽu, 2013. godine.

Ani još jednom i čestitke i veliko hvala na svemu što svojim volonterskim radom, skupa sa svojim prijateljima iz "KOCKE", čini kako bi odrastanje djece i mladih otoka Raba i motivacijski i sadržajno učinila bogatijim i ispunjenijim. Ta vrsta darivanja sebe, druženja i pomaganja doista zaslužuje veliko divljenje i zahvalnost sviju nas.

Evo i linka na kratki video zapis o ovogodišnjoj volonterki godine Ani Žigo koja nam ponovno stiže iz redova Kocke.

Pročitano 1723 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1