Home Vijesti Ana Žigo u Rijeci primila priznanje za volonterku godine

Ana Žigo u Rijeci primila priznanje za volonterku godine

0
Ana Žigo u Rijeci primila priznanje za volonterku godine

Foto: RabDanas

 {gallery}Ana Zigo{/gallery}

Volonteri godine su Marinka Kuna iz Centra za kulturu dijaloga, Matea Marchini iz Udruge “Kulturni front”, Damir Medved iz udruga “Bez granica” i “Dren”, Davorka Vidić iz Udruge za promicanje dobrobiti djece “Portić”, Tina Đorđević iz Gradske knjižnice Rijeka i naša Rabljanka Ana Žigo iz Udruge za djecu i mlade “Kocka”.

Rab danas oglas

Nagrade “Organizator volontiranja 2017.” za dobre volonterske programe i rad s volonterima dobili Udruga “Pegaz”, Centar tehničke kulture, Odjel za podršku žrtvama i svjedocima te Županijski sud u Rijeci.

Vrijedi još jednom podsjetiti da je Anina nagrada već 5. nagrada nekog “Kockinog” volontera otkako se ona dodjeljuje u našoj Županiji (11 godina), a Udruga za djecu i mlade Kocka ujedno je i prva koja je ikad nagrađena kao organizator volontiranja u PGŽu, 2013. godine.

Ani još jednom i čestitke i veliko hvala na svemu što svojim volonterskim radom, skupa sa svojim prijateljima iz “KOCKE”, čini kako bi odrastanje djece i mladih otoka Raba i motivacijski i sadržajno učinila bogatijim i ispunjenijim. Ta vrsta darivanja sebe, druženja i pomaganja doista zaslužuje veliko divljenje i zahvalnost sviju nas.

Evo i linka na kratki video zapis o ovogodišnjoj volonterki godine Ani Žigo koja nam ponovno stiže iz redova Kocke.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime