Home Vijesti Gradonačelnik odnio pobjedu na turniru u frenjama FRCI OPEN 2017

Gradonačelnik odnio pobjedu na turniru u frenjama FRCI OPEN 2017

0
Gradonačelnik odnio pobjedu na turniru u frenjama FRCI OPEN 2017

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

Smijeh, složno podržavanje boljih, sitne provokacije u svrhu razbijanja koncentracije protivnika, stručni izrazi kao npr. “nabačovka, “kaštro”, “joooooo”, “frci”, “sve u bužu” odzvanjali su Pjacetom baš kao i nekada.

Iako je turnir trebao biti samo dio programa Dana sportova i igara rapskog djetinjstva koji je bio zamišljen kao cjelodnevni događaj, zbog nemogućnosti sudjelovanja jednog od članova, turnir FRCI OPEN 2017 je, s početkom u 13 h, održan zahvaljujući velikom entuzijazmu i trudu ekipe Vaterpolo kluba Pjaceta i njihovih stalnih navijača i navijačica.

Rab danas oglas

Odaziv je, baš kao i prethodnih godina, bio odličan, sudionici su s velikim nestrpljenjem i žarom jedva dočekali početak igre. Smijeh, složno podržavanje boljih, sitne provokacije u svrhu razbijanja koncentracije protivnika, stručni izrazi kao npr. “nabačovka, “kaštro”, “joooooo”, “frci”, “sve u bužu” odzvanjali su Pjacetom baš kao i nekada.

Veterani turnira; Marin, Lina, Siniša, Karoca, Patrik, Zoran, Antonio, Dixi otpadali su redom, a na kraju su u finalu ostali Neno Trapp i naš gradonačelnik Nikola Grgurić, koji je zahvaljujući činjenici da je turnir otvorenog tipa, dakle ne samo za Kicare, također sudjelovao, pa se eto probio čak i u finale.

U nevjerovatnom srazu i neočekivano dobroj borbi, predstavnik Kicara Neno Trapp je sportski prihvatio poraz od gradonačelnika. Pobjednik turnira FRCI OPEN 2017, Nikola Grgurić, je sa svim sudionicima turnira,proslavio pobjedu uz odlični gulaš koji je za vrijeme održavanja turnira, samozatajno pripremao u kantunu Pjacete, naš provjereno najbolji kuhar, Stanko Peko. Čestitamo još jednom svim igračima i navijačima i pozivamo vas na druženje dogodine.

  • Napisala: Tatjana Pahljina

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime