Home Vijesti Stotinjak vinara s otoka Krka, članova Poljoprivredne zadruge VRBNIK, posjetilo Rab

Stotinjak vinara s otoka Krka, članova Poljoprivredne zadruge VRBNIK, posjetilo Rab

0
Stotinjak vinara s otoka Krka, članova Poljoprivredne zadruge VRBNIK, posjetilo Rab

Foto: Foto: Ivica Hodak

 {gallery}Vinari Krk{/gallery}

 

Rab danas oglas

To prigodom, u restoranu „Velum“, kojega su krčki vinari i zadrugari izabrali za svoje rapsko druženje, potpuno neformalno sreli su se rapski gradonačelnik Nikola Grgurić, načelnik Općine Vrbnik Dragan Zahija i direktor Poljoprivredne zadruge Vrbnik Marinko Vladić. Zanimljivo je spomenuti i to da načelnik općine Vrbnik, zahvaljujući svojemu stricu vlč. Petru Zahiji, ima od ranije određene veze s Rabom. Naime vlč. Zahija, u vremenu između šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća, bio je župnik u Banjolu.

 

Gradonačelnik Grgurić se naravno susreo i s krčkim knezom Mikulom IV. Frankopanom i gospom Dorotejom, a uoči serviranja večere goste s našeg najvećeg otoka pozdravio je i vlasnik restorana „Velum“ Nikica Španjol, kazavši da mu je posebna čast i zadovoljstvo što su vinari za svoje druženje na Rabu izabrali upravo njegov restoran. U ime Krčana zahvalio mu se direktor Poljoprivredne zadruge Vrbnik Marinko Vladić.


Da bi sve prošlo u opuštenom i veselom raspoloženju pobrinuli su se i sami Krčani koji su sa sobom poveli i glazbeni sastav pa nije nedostajalo svirke i pjesme.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime