Home Vijesti Izložbom vrtićke prakse na Pjaceti započeli Dani DV “Pahuljica”

Izložbom vrtićke prakse na Pjaceti započeli Dani DV “Pahuljica”

0
Izložbom vrtićke prakse na Pjaceti započeli Dani DV “Pahuljica”

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

 

Dane vrtića otvorila je ravnateljica Sanja Grozdanić koja je pozdravila okupljenu djecu, odgajatelje i uzvanike. Potom je uslijedio prigodni program tijekom kojeg su nastupila djeca iz odgojno-obrazovne Koralji Područnog odjela Supetarska Draga s pjesmom „Što se u vrtiću radi“, djeca iz Područnog odjela Lopar, odgojno-obrazovne skupine Zečići i Gljivice s napjevom „Oj Lopare“ te djeca iz odgojno-obrazovne skupine Pužići s plesnom točkom.

Rab danas oglas

 

Po zvaršetku programa svi okupljeni pozvani su da pogledaju priređenu izložbu vrtićke prakse koju su priremile odgajateljice i stručni suradnici vrtića. Na izloženim plakatima prikazani su različiti segmenti rada vrtića čime se željelo rad vrtića približiti javnosti i lokalnoj zajednici.

 

Srednjoškolci pripremili i poslužili voćne štapiće i piće

Čitav događaj upotpunili su učenici Srednje škole Markantuna de Dominisa koji su sa svojim učiteljima pripremili voćne štapiće te okupljenima posluživali piće.

 

Time su započeli Dani Dječjeg vrtića „Pahuljica“ koji se svake godine održavaju drugoga tjedna u svibnju, a njihov je program i ove godine bogat događanjima.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime