Home Vijesti II. Županijsko stručno vijeće ravnatelja osnovnih škola Primorsko goranske županije

II. Županijsko stručno vijeće ravnatelja osnovnih škola Primorsko goranske županije

0
II. Županijsko stručno vijeće ravnatelja osnovnih škola Primorsko goranske županije

Foto: Izvor: OŠ Ivana Rabljanina Rab

 

Zahvaljujući izvrsnoj suradnji s gradonačelnikom Grada Raba gosp. Nikolom Grgurićem, te Turističkom zajednicom Grada i Ugostiteljskom školom u Rabu, oko 30tak sudionika skupa, ravnatelja i ravnateljica osnovnih škola, mogli su u punom smislu osjetiti gostoljubivost i doživjeti istinsku ljepotu našega otoka. Uz službeni dio programa koji je obuhvatio niz predavanja stručnjaka s područja pedagogije i medicine Igora Ukljača, mag. prim. educ., dr. sc. Ante Kolaka, dr. sc. Ivana Markića i dr. Gorana Palčevskog, pedijatra gastroenterologa, sudionici su u popodnevnom dijelu imali priliku pobliže se upoznati i susresti s kulturno-povijesnom i sakralnom baštinom povijesne gradske jezgre Raba, kroz koju ih je uz stručno vodstvo proveo Antonio Šarin, mag. theol.

Rab danas oglas

 

I kako naš narod rado ističe da šećer dolazi na kraju, kao posljednji adut, kojim je sudionicima pružena cjelokupna slika našega otoka, bila je prezentacija izrade nadaleko poznate delicije rapske torte i degustacija u istoimenoj “Kući rabske torte”.

 

Vjerujemo kako će sudionici dojmove s ovoga susreta još dugo vremena čuvati u svojim mislima i rado ih spominjati, a to najbolje svjedoči kako je Rab još uvijek destinacija koja svojom ljepotom osvaja svakog svog posjetitelja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime