logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 746
Petak, 08 Lipanj 2018 10:38

TZG Raba - Austrijskom i njemačkom paru veliko hvala za njihovu dugogodišnju vjernost otoku Rabu

Napisao/la
Ocijeni sadržaj
(4 glasa/-ova)
Elfriede i Karl Lederer te Cornelia Remert i Rolf Nitschmann sa svojim domaćinima u Uredu TZG Raba Elfriede i Karl Lederer te Cornelia Remert i Rolf Nitschmann sa svojim domaćinima u Uredu TZG Raba Foto: Ivica Hodak

U Turističkoj zajednici Grada Raba i ove su godine nastavili s praksom uručivanja Plaketa zahvale dugogodišnjim vjernim gostima Raba. Krajem ovoga tjedna upriličena su čak dva takva primanja.

 

Najprije je u četvrtak 7. lipnja, Luka Perčinić, voditelj marketinga TZG Rab, u Uredu Turističke zajednice primio austrijski bračni par Elfriede i Karla Lederer i uručio im Plaketu uz prigodne poklone, zahvalivši im pritom za njihovih dugih 48 godina vjernosti otoku Rabu.

 

Elfriede i Karl nakon toliko godina imaju se pravo smatrati Banjolcima

Elfriede i Karl na Rab su prvi puta stigli 1970. godine i nakon toga, kako su sami kazali, više nisu imali problema s odabirom svoje ljetne destinacije. Najprije su bili gosti, sada nažalost pokojnog, Josipa Matušana i njegove obitelji, a posljednjih 30 godina gosti su obitelji Lucije i Josipa - Pipa Sović-Padovana, pa se simpatični Austrijanci već pomalo osjećaju Banjolcima.

Osim toga, rekla nam gospođa Lucija Sović-Padovan, koja je skupa sa svojim gostima pozvana na primanje u Ured TZG Raba, Elfriede i Karl Lederer, gotovo u pravilu na Rab dolaze po dva puta godišnje.

 

Cornelia i Rolf prve godine u Autokampu, a idućih 32 kod Nade i Slavka

Istu ugodnu dužnost imao je Luka Perčinić već idućeg dana kada je Plaketu za dugogodišnju vjernost otoku Rabu, uručio njemačkom bračnom paru Corneliji Remert i Rolfu Nitschmannu iz okolice Hannovera.

Na Rab smo prvi puta stigli prije 33 godine i godišnji odmor proveli u Autokampu 3. Padova. Iduće godine i svih narednih godina, postali smo i ostali gosti, ali i prijatelji obitelji Nade i Slavka Matušana iz Banjola, kazali su Cornelia i Rolf

Gospođa Nada Matušan, ovom nam je prilikom kazala, da je riječ o vrlo dragim i jednostavnim ljudima, zaljubljenicima u Rab koji na naš otok, baš kao i prethodni par, dolaze više puta godišnje. Osim toga Cornelia i Rolf pravi su promotori Raba, zaslužni za dolazak brojnih novih gostiju - njihovih prijatelja, kojima su upravo oni „otkrili“ Rab.

Pročitano 1413 puta

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

seakayakcroatia