logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Petak, 22 Lipanj 2018 15:12

Čarolijom svjetlosti i odličnim nastupom Caiman Verde započeli ovogodišnji Kantuni

Autor:
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)
Čarolijom svjetlosti i odličnim nastupom Caiman Verde započeli ovogodišnji Kantuni Foto: PETAR LUPIĆ

Čarolijom svjetlosti, uređenja i glazbe, sinoć - u četvrtak 21.6. na lokaciji Parka Dorka, započelo je najnovije izdanje - četvrto po redu, autohtone kulturno-turističke manifestacije grada Raba - Kantuni.

 Fotografije snimio Petar Lupić

 

U ambijentu prekrasnoga mediteranskoga vrta, čija je ljepota bila dodatno istaknuta nizom detalja, ukrasa i cvijeća, brojni gosti Raba, uživali su u lokaciji i u druženju, kao i u prvorazrednoj ponudi koktela i drugih osvježavajućih pića.

 

Otoci s baldahinima, veliki jastuci i pozicije za ugodni boravak, u decentno osvijetljenome prostoru ovoga Kantuna svjetla, pružili su posjetiteljima puno razloga za uživanje, a punom doživljaju dodatno je pridonio i odličan nastup latino senzacije Caiman Verde.

 

Od pozicije do pozicije provlačili su se komentari i Rabljana i gostiju kako bi ovako trebalo cijele godine, a topli i živi ritmovi sastava Caiman Verde zadržali su posjetitelje u Parku Dorka do dugo u noć.

 

Najbolji je to poziv svim Rabljanima i njihovim gostima da se i u naredna tri dana - od petka 22. pa sve do nedjelje 24.6. - svakoga dana od 19 do 01 iza ponoći - Vidimo na Kantunu. Programi manifestacije održavat će se na 3 lokacije - u Parku Dorka, na Pjaceti te u Mahačevoj vili, a očekuje nas niz glazbenih poslastica od Gordane Marković preko Lu Jakelić do Double Jam u jedinstvenim ambijentima rapskih Kantuna.

Pročitano 2817 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

seakayakcroatia