Home Vijesti Spektakl mode, glazbe i plesa na 6. RAB FASHION SHOWU

Spektakl mode, glazbe i plesa na 6. RAB FASHION SHOWU

0
Spektakl mode, glazbe i plesa na 6. RAB FASHION SHOWU

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

 

Vrhunski dizajn i ponuda domaćih modnih kreatora plijenili su pažnju okupljenog mnoštva, a dodatnu notu glamura događaju dali su i izvrsni nastupi I. Hrvatskog Broadway Ansambla uz vrhunske vokalne interprete Ninu Kraljić i Tomislava Čeleketića.

Rab danas oglas

 

Večer spektakla mode na Rabu vodila je poznata radijska voditeljica Ljiljana Hranilović Meštrić, a prekrasne manekenke na pistu su izašle u ekstravagantnim crno-bijelim kreacijama dizajnerice Larije Tatar, glavne kreatorice i vlasnice brand-a Tatari iz Zagreba. Uslijedila je ljetna kolekcija Studija visoke mode Greta Gudelj, u svojim pravim bojama ljeta i mora sa prevladavajućom bijelom. Kao središnja revija večeri bila je revija unikatnih ručno tkanih torbica, šalova jedinog muškog dizajnera večeri, Sejada Aziraja pod imenom A design. Uz torbice i šalove, predstavljena je i kolekcija romantičnih sandala i ogrlica pod imenom Meteora Unique by Ivana Popović. Izuzetno zanimljivu kolekciju inspiriranu digitalnom tehnologijom, predstavila je dizajnerica Ana Žarković pod imenom Nit. Veliko finale 6. Rab Fashion Showa pripalo je Tanji i njenoj prozračnoj, ženstvenoj i razigranoj kolekciji haljina i kombinezona.

Predivne frizure i make-up osigurali su Frizerski salon Renata i Beauty & wellness Oaza.

 

Bio je to još jedan modni spektakl u organizaciji Soundland Production i Sandre Rožić, pod pokroviteljstvom Grada Raba, koji zasigurno garantira još mnogo takvih događanja na otoku Rabu.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime