Home Vijesti Ivana Galić bogomdanim glasom oplemenila rapske Kantune i zadivila brojnu publiku

Ivana Galić bogomdanim glasom oplemenila rapske Kantune i zadivila brojnu publiku

0
Ivana Galić bogomdanim glasom oplemenila rapske Kantune i zadivila brojnu publiku

Foto: Ivana Galić i Darko Horvat na Kantunima - Foto: Hrvoje Hodak

 

Ivana Galić nije tek odradila koncert, već ga je prepunog emocija poklonila Rabu za dugo pamćenje.

Rab danas oglas

Prenoseći dio koncerta Ivane Galić i Darka Horvata na Rapskom listu mogli ste oćutjeti djelić pozitivnog ozračja s Raba. Iako na velikoj vrućini i sparini, ovaj duo pokazao je i dokazao svoju interpretativnu veličinu.

Mnogi posjetitelji koncerta nisu mogli sakriti svoje euforično divljenje bogomdanom vokalnom talentu i vokalnim sposobnostima Ivane Galić. Spoj gitarističke virtuoznosti Darka Horvata, svjetskog vokala i rapskog ambijenta u najljepšem parku, dobitna su kombinacija za više nego uspješnu koncertnu večer u kojoj su se nizale gospel, country, pop i rock pjesme.

 

 

Foto: Marko Pletikosa

 

Galić je poznata po tome da nema nimalo kompromisa prema sebi te da poštuje svoju publiku, stoga ni ne čudi da je birala program koji zahtjeva najveći glasovni angažman u pjevanju. I nije tek odradila koncert, već ga je prepunog emocija poklonila Rabu za dugo pamćenje.

Nakon dva koncerta u Mahačevoj vili, glasine o najjačem vokalu na ovim prostorima proširile su se Rabom, pa ni ne čudi da su Ivani poslije koncerta prilazili brojni stari i novopečeni obožavatelji odajući joj priznanje za nenadmašan nastup.

 

Ivana ima brojne zamisli kako još umjetnički oduševiti drage joj Rabljane, a o svemu više čitajte uskoro u velikom intervjuu za RabDanas.

 

Ivana Galić duo od srca se je zahvalio organizatorima na odlično osmišljenim, predstavljenim i vođenim Kantunima, te Rabu i Rabljanima na više nego toplom i prijateljskom primitku i domaćinstvu. 

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime