Home Vijesti Do kraja rujna traju upisi u posebne programe za djecu u DV Pahuljica

Do kraja rujna traju upisi u posebne programe za djecu u DV Pahuljica

0
Do kraja rujna traju upisi u posebne programe za djecu u DV Pahuljica

Foto: RabDanas

 

  • Program ranog učenja engleskog jezika provodi se s djecom starijom od 4 godine. Cilj programa je razvijati senzibilitet za strani jezik, poticati razvoj govornih sposobnosti i percepcije. Program će se održavati u prostorima matičnog Vrtića, a trajat će 90 minuta tjedno (2×45 minuta). Voditeljica programa: odgajateljica Magdalena Mahić. Cijena programa je 150 kn mjesečno.

 

  • Lutkarsko-scenski program za cilj ima upoznati djecu s lutkarsko-scenskom umjetnošću, razvijati ljubav prema umjetnosti kao i pisanoj i govornoj riječi te podržavati i poticati dječje spontano stvaralaštvo i individualne sposobnosti izražavanja povezanih s lutkarsko-scenskom umjetnošću. Program je namijenjen djeci starijoj od 4 godine, a odvijat će se u prostorima matičnog Vrtića i trajat će 90 min tjedno (2×45 minuta). Voditeljica programa je odgajateljica Andrea Antešić. Cijena programa iznosi 150 kn mjesečno.
Rab danas oglas

 

  • Glazbeni program provodi se s djecom starijom od 4 godine, 90 min tjedno (2×45 minuta) u prostorijama matičnog Vrtića. Cilj programa je razvijati interes za glazbu i želju djece da sudjeluju u glazbenim aktivnostima – da pjevaju, slušaju glazbu, sviraju i plešu, tj. izvode pokrete uz glazbu. Voditeljica programa je odgajateljica Kristina Holjar. Cijena programa iznosi 150 kn mjesečno.

 

Svi programi verificirani su od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te Agencije za odgoj i obrazovanje. Ukoliko ste zainteresirani, odnosno ukoliko Vaše dijete ima želju za sudjelovanjem u nekom od programa možete se prijaviti kod pedagoginje u ured ili na broj mobitela 091 644 5203.

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime