logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Četvrtak, 06 Prosinac 2018 15:37

Dječju radost dočeka sv. Nikole nije omela ni dosadna kiša

Napisao/la Vedrana Domaćinović Pičuljan
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Sveti Nikola danas je obišao svu vrtićku djecu na otoku Rabu. U matičnom vrtiću u sportskoj dvorani odvio se kratki prigodni program, koji je prethodno planiran za Trg Municipium Arbe, ali zbog kiše tamo se nije mogao održati.

 

Mali voditelji Nela i Marko pitali su sv. Nikolu sve ono što je svu djecu zanimalo – kako je došao, kako je uspio podijeliti toliko poklona odjednom i kako je znao što u svakom njihovom pismu piše?.

Uz pjesmu zahvalili su sv. Nikoli na dolasku i poklonima i najavili susret za godinu dana. Sveti Nikola darivao je i svu djecu koja ne pohađaju redoviti vrtićki program s područja Palita i grada te djecu iz Programa predškole, a obišao je i sve skupine te se pozdravio s djecom prije polaska na daleki put. U matičnom vrtiću sv. Nikolu čekala su i djeca iz PO Supetarska Draga

U PO Banjol  djeca su se pridružila školskoj djeci te zajedno sa njima uz prigodni program svog sv. Nikolu dočekala u 10 sati, dok su u PO Lopar vrtićka djeca također pripremila kratki prigodni program povodom dočeka sv. Nikole, a pridružila su im se i sva djeca koja ne pohađaju redoviti vrtićki program s područja Općine Lopar.

Pročitano 1045 puta

seakayakcroatia