logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 746
Utorak, 15 Rujan 2015 18:48

Erwin Schäfer s prijateljima položio cvijeće i vijenac na grob Petra Sandalića

Napisao/la
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)
Erwin Schäfer s prijateljima položio cvijeće i vijenac na grob Petra Sandalića Foto: Ivica Hodak

Dugogodišnji prijatelj Hrvatske i Raba, inicijator uspostavljanja prijateljskih odnosa između njemačkog grada Königsbrunna i Raba, gospodin Erwin Schäfer, prilikom svojeg nedavnog posjeta Rabu nije propustio obići grob svojeg prijatelja, pokojnog Petra Sandalića, nekadašnjeg dugogodišnjieg uvaženog turističkog djelatnika otoka Raba i čovjeka koji s rapske strane definitivno spada u red najzaslužnijih za realizaciju ove lijepe priče o prijateljstvu.

Gospodin Schäfer cvijeće je na grob Petra Sandalića položio i u ime obitelji pokojnog Adama Metznera, svojevremeno jednog od najdugovječnijih gradonačelnika Koenigsbrunna te njegovog tadašnjeg zamjenika gospodina Dietera Blessa i njegove obitelji.

Naime, 3. rujna ove godine napunilo se točno 5 godina od smrti Petra Sandalića, a eto već sljedeće 2016. godine, obilježit će se dvadeseta obljetnica uspostave partnerskih – prijateljskih odnosa Raba i Königsbrunna čiji su Schäfer i Sandalić začetnici.

Spomenim i to da je gospodin Erwin Schäfer i ovoga puta, kao i proteklih godina, na otok Rab doputovao s većom grupom svojih sugrađana.

Pročitano 1317 puta

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

seakayakcroatia