Home Vijesti Izborom Kralja od maškara i na Rabu službeno startali ovogodišnji Dani karnevala

Izborom Kralja od maškara i na Rabu službeno startali ovogodišnji Dani karnevala

0
Izborom Kralja od maškara i na Rabu službeno startali ovogodišnji Dani karnevala

Foto: Foto: Ivica Hodak

 

To je simbolično potvrdio i sam čin predaje ključeva Grada rapskim maškarama, točnije meštrici Sanji Grozdanić, čime je aktualna gradska vlast na čelu s gradonačelnikom Nikolom Grgurićem, dirigentsku palicu budućih maškaranih zbivanja u gradu, na određeno vrijeme predala u nešto opuštenije ruke.

Rab danas oglas

 

Meštrica Sanja je, skupa sa svojim izazovno odjevenim pomoćnicama – hotelskim sobaricama – uspješno nastupila i u zabavnom dijelu programu, koji je veliki broj posjetitelja držao u dobrom raspoloženju.

„Sobarice“ su publiku posebno nasmijale kada su kao bend nastupile s dvije žanrovski različite pjesme, jednom iz područja zabavne glazbe i drugom koju će pjevati, kako su rekle, na pogrebima. Kada ih je čuo kako pjevaju popularni Battifiaca, za kojega se zna da je i odličan pjevač, duhovito je primjetio: „Mnogo sam puta požalio što nešto slabije vidim, a sada sam požalio što dobro čujem.“

 

Glavnina večeri prošla je u znaku nastupa natprosječno popunjenih i brkatih draških cheerleadersica, tzv. “Natezačica“, koje su “oboružane” pomponima, ostavile publiku bez daha.

 

Stručni žiri u sastavu; pročelnica Grada Raba za financije Martina Ešpanjol, direktorica Ureda TZG Ivanka Matušan, i djelatnica u katastru Iškrena Škunca, upravo je među “Natezačicama” pronašao kandidata za Kralja ovogodišnjeg rapskog karnevala. Njegovo ime je Kristijan Vidas i on će u predstojećem razdoblju praviti društvo meštrici Sanji, dok je za njegovog zamjenika izabran Miljenko Tariba.

 

Na kraju treba spomenuti da su svoj veliki doprinos održavanju uspješne karnevalske večeri u rapskoj sportskoj dvorani dali članovi riječkog benda Nevera, kako odličnom izvedbom, tako i dobro odabranih glazbenim repertoarom.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime