logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Srijeda, 20 Ožujak 2019 14:23

Održana Konstituirajuća sjednica Vijeća za prevenciju kriminaliteta na području Grada Raba

Napisao/la Grad Rab
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)
Održana Konstituirajuća sjednica Vijeća za prevenciju kriminaliteta na području Grada Raba Izvor: Grad Rab

Danas je u Maloj gradskoj vijećnici održana Konstituirajuća sjednica Vijeća za prevenciju kriminaliteta na području Grada Raba.

 

Nakon što je Gradsko vijeće Grada Raba na sjednici održanoj 13. kolovoza 2018. godine donijelo Odluku o osnivanju Vijeća za prevenciju kriminaliteta na području Grada Raba, gradonačelnik Grada Raba Nikola Grgurić, kao imenovani predsjednik, sazvao je za dan 20. ožujka 2019. godine konstituirajuću sjednicu Vijeća.

 

Konstituirano Vijeće za prevenciju kriminaliteta na području Grada Raba ima za zadaću koordinaciju aktivnosti svih društvenih subjekata čiji je rad povezan s povećanjem sigurnosti života građana Raba kako bi se postigao krajnji cilj - povećanje sigurnosti kroz preventivne aktivnosti, prevenciju štetnih ponašanja te podizanje ukupne kvalitete života zajedničkim i koordiniranim radom cijele zajednice.

 Nakon rasprave u kojoj su sudjelovali svi izabrani članovi, jednoglasno je donesen Program rada i područja djelovanja Vijeća.

 

Vijeće će se sastajati prema potrebi, u pravilu najmanje dva puta godišnje, i to s namjerom da se na budućim sjednicama fokusira na konkretne aktivnosti iz donesenog Programa.

 

Pročitano 1236 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1