logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Ponedjeljak, 15 Travanj 2019 05:32

U Loparu održana redovna godišnja Skupština Udruge iznajmljivača obiteljskog smještaja i Zbor iznajmljivača

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
U Loparu održana redovna godišnja Skupština Udruge iznajmljivača obiteljskog smještaja i Zbor iznajmljivača Foto/Izvor: TZO Lopar

U Loparu je u petak 12. travnja najprije održana redovna godišnja Skupština Udruge iznajmljivača obiteljskog smještaja na kojoj su usvojena izvješća za 2018. g. i planovi za 2019. g., a potom je održan Zbor iznajmljivača u sklopu pripremnih aktivnosti za nadolazeću turističku sezonu.

 

 

Zboru su nazočile predstavnice Državnog inspektorata i Ureda za gospodarstvo koje su iznajmljivače upoznale sa novostima u vezi zakonskih propisa, a potom je gđa. Vesna Bartolović u ime HBOR-a prezentirala trenutno distupne kreditne linije za iznajmljivače. Obzirom da je turističja sezona pred vratima i da su pripremne aktivnosti u završnoj fazi, kratak pregled odrađenog dali su zamjenik načelnika Općine Lopar, Dominik Paparić, direktor Ureda TZ, Marin Mušćo, direktor KTD Lopar Vrutak, Zdenko Jakuc, te predsjednik udruge IOS Lopar, Danijel Mušćo.

 

U završnoj diskusiji zaključeno je kako se samo zajedničkim naporima svih dionika destinacija može učiniti boljom i poželjnijom za turiste, te da je pred svima zahtjevno razdoblje u kojem treba pratiti trendove, prilagođavati se tržištu, mudro kreirati ponudu i cijene, te se zajedno boriti za svakog potencijalnog turista.

Pročitano 773 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1