Home Vijesti Đanino Sučić: ”Otočani ne traže milostinju, tražimo jednake mogućnosti”

Đanino Sučić: ”Otočani ne traže milostinju, tražimo jednake mogućnosti”

0
Đanino Sučić: ”Otočani ne traže milostinju, tražimo jednake mogućnosti”

Foto: RabDanas

 

Niz godina, kroz djelovanje kao vijećnik u Županijskoj skupštini Primorsko-goranske županije te Otočni sabor aktivno progovara o temama i problematici s kojoj se otočani susreću. Nužnost ponovnog uvođenja Hitne helikopterske medicinske pomoći, rješavanje problematike alohtone divljači na otocima te potreba adekvatne prometne povezanosti samo su neke od njih.

Rab danas oglas

”Hrvatski otoci prekrasna su mjesta i svi mi koji ovdje živimo cijenimo ono što nam otok daje. Znamo da je život na otoku prepun izazova, javne usluge su neadekvatne, od zdravstva do prometne povezanosti, od dostave pošte pa do cijene namirnica. Otočani ne traže da im itko daje milostinju, ali traže jednake mogućnosti za razvoj sebe kao osobe, za zapošljavanje, stanovanje, razvoj svojeg poduzetničkog pothvata, usluge dostupne i zimi i ljeti”, istaknuo je Sučić te nastavio kako Unija Kvarnera tako vidi Europu, Hrvatsku no i cijelu regiju Kvarner – kao institucije koje brinu o pružanju usluga svim svojim stanovnicima, koje su servis građanima i odgovaraju na potrebe vremena, koje potiču razvoj onih usluga i djelatnosti koje su potrebne za uređen i kvalitetan život građana.

Ujedno, pozvao je sve građane da izađu na izbore 26. svibnja. ”Velika većina naših zakona donosi se u Europskom parlamentu i važno je izaći na izbore te donijeti odluku kakve europske vrijednosti želimo živjeti u Hrvatskoj. Unija Kvarnera i Pametno nude pogled u budućnost – Europsku Hrvatsku jakih regija”, zaključna je poruka Đanina Sučića na Rabu.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime